Alto Professional TS315S Cover SET

Aktív mélysugárzók | Termékkód: TS315S-COVER-SET | ID: 315189

Alto Professional TS315S Cover SET

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A SZETT FŐKÉPE ILLUSTATÍV! - Két darabos készlet kedvezményes áron. Előbb vagy utóbb mindkettőre szükségük lesz. Ha most kiválasztja őket, pénzt és időt takaríthat meg. Később nem kell újra foglalkoznia vele.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felajánlott konfiguráció

Cover Set

Teljesítmény

2000 W

Típus

Subwoofer

Teljesítmény RMS

1000 W

Hangszóró

1x 15 "

Mélysugárzó

15"

Magassugárzó

Nem

Housing

Nest 36 mm

Szín

Fekete

Gyártás országa

Kína

Termékek a szettben

1 x

Alto Professional TS315S

Alto Professional TS315S

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Aktív 15 "mélysugárzó az Alto Professional TS300 sorozatból. Továbbfejlesztett hangszóró basszus válasz minden hangszóróra. Az eredmény egyértelmű hangzás, lenyűgöző basszus frekvenciákkal, zavartalan középpontokkal és csúcsokkal.

A mélysugárzó robusztus mélysugárzóval van felszerelve, amely szilárd kialakítású, a basszusgitár nagy teljesítményéhez tervezett. A nagy sűrűségű fa kompozit szerkezet tökéletes akusztikai tulajdonságokat kínál. Ez tiszta és teljes hangzást eredményez.

A magas kimeneti teljesítmény mellett a TS300 6 opcionális DSP módot biztosít. A mélysugárzó és a keresztirányú frekvencia-válasz tökéletesen illeszkedik az adott hangszóróhoz, amelyet a mélysugárzóval együtt használnak. A 4 üzemmód az Alto TS2 és TS3 hangsugárzókkal való kombinációra van beállítva. A fennmaradó 2 üzemmód (Hi-Pass és Bypass mód) bármely más hangszóró számára alkalmas.

A Finite Element Analysis (FEA) technológia optimalizálja a hangszóró mágneses szerkezetét és a tekercs pozícióját a maximális érzékenység érdekében. A keskeny tekercstekercs maximális kimeneti jelet használ. A felhasznált szerelési anyagok kiváló konzisztenciát és tartósságot biztosítanak magas hőmérsékleten is, hogy a rendszer maximális megbízhatóságát biztosítsa.

A TS315S beépített, 2000 W (1000 W folyamatos) erősítővel és beépített korlátozóval rendelkezik az elektronikus védelemhez, a hővédelemhez és a túlterhelés elleni védelemhez.

1 x

Alto Professional TS315S Cover

Alto Professional TS315S Cover

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Párnázott szállítási tok aktív Alto Professional TS315S mélysugárzóhoz. Szín: fekete.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Alto Professional TS315S Cover SET , használja?

© 2004-2019 Muziker | Alto Professional TS315S Cover SET
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás