Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Fizetési feltételek

Számos módon fizethetsz nálunk (lásd alább), így az étkezési utalványok kivételével szinte mindent elfogadunk. Az árak mindig hazai valutában, ÁFA-val jelennek meg. Esetünkben ez a Ft.
GYIK – Gyakran ismételt kérdések

Online


Kártyás fizetés online

A megrendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányít egy biztonságos fizetési kapura, ahol online fizetést hajthatsz végre VISA, MAESTRO vagy MASTERCARD kártyáddal. Csak töltsd ki a szükséges információkat a kártyáról, és küldd el a végösszeget. Az ilyen fizetésről azonnal értesülünk, így további várakozás nélkül kiszállítjuk a termékeket.


Google Pay

Fizesd ki gyorsan és egyszerűen az Android eszközödön keresztül. Ha szükséges, azonosítsd magad ujjlenyomat vagy hangutasítás segítségével, majd fejezd be a fizetést.

Apple Pay

Az Apple Pay az Apple Inc. mobilfizetéses és mobiltárca szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac segítségével fizessenek. Az Apple Pay a legtöbb érintés nélküli fizetési terminállal használható.
Ha az Apple Pay fizetéskor engedélyezve van az „Email cím elrejtése”, akkor automatikusan helytelen adatok (név, e-mail cím) kerülhetnek beírásra a megrendelésre. Ez ahhoz vezethet, hogy az ügyfél nem kapja meg a fontos e-maileket a megrendelés állapotáról, és a megrendelés teljes feldolgozása is lelassulhat.

Bitcoin Pay

Ha rendelkezel bitcoinokkal, könnyen megvásárolhatod tőlünk a termékeket. A fizetést egy kattintással vagy a QR-kód beolvasásával hajthatod végre.FIGYELEM: A bitcoinban teljesített kifizetések nem téríthetők vissza kriptovalutában. 
Ha elállsz a szerződéstől, a befizetett összeget vagy a számlán feltüntetett összeget banki átutalással térítjük vissza a számládra. 
Ha a kifizetett megrendelést a kiszállítás előtt lemondod, a megrendelés értékét banki átutalással visszatérítjük a számládra.
FIGYELEM: A bitcoinban teljesített kifizetések nem téríthetők vissza kriptovalutában. Ha elállsz a szerződéstől, a befizetett összeget vagy a számlán feltüntetett összeget banki átutalással térítjük vissza a számládra. 
Ha a kifizetett megrendelést a kiszállítás előtt lemondod, a megrendelés értékét banki átutalással visszatérítjük a számládra.

PayPal

Az interneten továbbra is a leggyakrabban használt fizetési rendszer egyszerű és rendkívül biztonságos.
Megrendelésedet csakis a PayPal fiókodban található szállítási címre tudjuk kézbesíteni. A szállítási címet utólag nem lehet módosítani.

Fizetés átvételkor


Utánvét

A jó öreg készpénz, mely közvetlenül a fuvarozó kezébe kerül, aki elhozza Neked a termékeket.


Fizetés az átvételi ponton

Ha a megrendelés során a Személyes átvétel lehetőséget választod, akkor a termékeket azonnal online, vagy az átvételi ponton fizetheted ki készpénzzel vagy kártyával. Ha jogi személy vagy, akkor egyetlen üzletünkben sem használhatod a személyes átvételt.

Banki utalás


Banki átutalás

A megrendelés elküldése után automatikusan megadjuk az összes fizetési adatot. Bejelentkezhetsz internetbankodba, és könnyedén átutalhatod az összeget számlánkra. Amint regisztráljuk ezt a fizetést, azonnal elküldjük a csomagod.

Kérjük, a pénzt a bankszámlánkra küldd, melynek száma a következő:

10800007-10000000-14977007
Az átutalás 1 – 2 munkanapot vesz igénybe.