A Muziker logójának használatára vonatkozó szabályok


A Muziker logó a Muziker a.s. részvénytársaság regisztrált védjegye. Csak a vállalat beleegyezésével használható, az itt található színben és formában reklám, illetve más célokra. Semmilyen módon nem változtatható, másolni csakis a mellékelt eredeti másolatból lehet. A Muziker logó csak a „Muziker“ szóval összefüggésben használható.

Muziker LOGÓ letöltése (PDF)

Arányok

A logó felnagyobbítása, kisebbítése lehetséges az eredeti arányok, formák és szöveg megőrzése mellett. A megfelelő arányokkal használható, nem szabad „összenyomni“ esetleg „széthúzni“, hogy beleférjen és passzoljon az elképzelésbe.


Színek

Csakis az eredeti színekkel, vagy fekete-fehérben használható. Más szín nem használható. Ezen kívül a logó kizárólag teljes formájában használható, nem hagyható ki egyetlen részlet sem. Fekete-fehérben reprodukálható, fehér alapon.


muziker logo


Betűtípus

Csakis az eredeti betűtípussal használható, más betűtípusok használata tilos.


Muziker logó (A típus)


Vízszintes logó, Muziker felirattal, egy sorban a nemzetközi domain rövidítésével.
Kizárólag vízszintesen orientált reklámanyagokban használandó, ahol jobban kitűnik a márkanév teljes elnevezése. A domain-nel ellátott logót olyan esetekben érdemes használni, amikor fontos felhívni a figyelmet arra, hogy internetes oldalról, webáruházról van szó (olyan esetekben, amikor ez nem egyértelmű).


{tk2g}

{VPey}


{bikes}

{bikesbw}


{boats}

{boatsbw}


{golf}

{golfbw}

{ski}

{skibw}


{tech}

{tech_bw}


Muziker logó (B típus)

Vízszintes logó, Muziker felirattal, egy sorban, domain rövidítés nélkül. A domain nélküli logót olyan esetben érdemes használni, amikor egyértelmű, hogy internetes áruházról van szó, illetve internetes oldalról (pl. Partner webáruházak listáján).


muziker logo

muziker logo


Muziker logó (C típus)

Ha kisebb a hely, főleg keskeny képeken, terveztünk egy kétsoros logót. Azokban az esetekben érdemes használni, ha az eredeti, vízszintes logó az adott reklámfelületen nem elég látható, vagy grafikai szempontokból nem praktikus.


muziker logo

muziker logo


© 2004-2019 Muziker | Muziker logó