native_instruments
Több rajongót szeretnél mint Sheeran? Esetleg a következő Grey Album van a fejedben? A gitároddal töltöd az estéket és csiszolgatod a dalszövegeket? Szeretnéd az ötleteket, beateket, dalokat valósággá változtatni és tökéletesre hangolni?

Komplete Audio 1 és 2

Két egyszerű audio interfész szoftverrel, amelyre szükséged lesz az ötleteid fejlesztéséhez, az első gondolatszikrától a befejezett dalig.

audio komplete
for producents

Dalszerzőknek és producereknek egyaránt

A vokált, gitárt és egyéb hangszereket magas minőségben közvetlenül a számítógépbe játszod fel, ahol az Ableton Live 10 Lite (DAW) segítségével szerkesztheted.

Szólistáknak

Vidd magaddal az Audio 1-et vagy 2-t a bárba, klubba, vagy az utcára, hogy az előadásodba belekomponálhasd a dobokat, szintetizátorokat vagy egyéb effekteket a laptopodból.

for artists
for youtubers

Youtubereknek

Ha Youtube videókat veszel fel, a Komplete Audio a kezedbe ad mindent, amire szükséged van a videóid tökéletes hangzásához. A beszédet magas minőségben veheted fel, és a mellékelt pluginekkel a masteringet is elvégezheted.

Komplete Audio 1

Egyszerű felvétel

A Komplete Audio 1 ideális mono felvételekhez, mint például az ének és a gitár egyidejű felvételéhez. Két különböző bemenettel rendelkezik: XLR mikrofon az énekhez és jack konnektor a gitárhoz vagy egyéb hangszerekhez. Sztereó RCA kimenettel rendelkezik, melynek segítségével közvetlenül csatlakoztatható a hangszóróhoz.

komplete audio 1

Szerezd meg a kedvezményes Komplete Audio 1 szettet, amihez most féláron vásárolhatsz egy Superlux HD681 EVO WH fejhallgatót.

Kezdd el rögzíteni a dalaidat
komplete audio 2

Komplete Audio 2

Flexibilis csatlakoztathatóság

A Komplete Audio 2 sztereó felvételre is alkalmas. Egyformán nagyszerű hangminőséget kínál mint a Komplete Audio 1, de nagyobb rugalmassággal rendelkezik. Két mikrofon csatlakoztatható hozzá a két kombinált XLR/jack bemenetnek köszönhetően. A kimeneti jack csatlakozók lehetővé teszik a stúdiómonitorokhoz, vagy színpadi hangfalakhoz történő csatlakozást.

Szerezd meg a kedvezményes Komplete Audio 2 szettet, amihez most féláron vásárolhatsz egy Superlux HD681 EVO WH fejhallgatót.

Légy te a producer
komplete kontrol m32

Komplete Kontrol M32

Kis billentyűzet a nagy ötletekhez

A Komplete Kontrol M32-nek mindene megvan, ami a zeneíráshoz szükséges lehet. A 32 billentyű nem foglal sok helyet, mégis nagy teret enged a kreativitásodnak. Az innovatív szoftverrel és a Smart Play funkciókkal, és a problémamentes integrációval kombinálva intuitívan irányíthatod az összes hangszert, samplet, effektet és loopot egyenesen a billentyűzetről.

Szerezd meg a kedvezményes Komplete Kontrol M32 szettet, mely egy Cherub WTB-005 sustain pedált is tartalmaz 2 000 Ft-ért.

Hívd életre a zenét
© 2004-2020 Muziker | Native Instruments Promo
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás