Pioneer Dj DDJ-200

DJ konzolok és szoftverek | Termékkód: DDJ-200 | ID: 311945

Pioneer Dj DDJ-200

48 900 Ft

Központi készleten > 20 db
Ingyenes szállítás
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2020.08.18.-ig

48 900 Ft

Digital Park Bratislava - 2 db
Olympia Plzeň - 1 db
Chodov Praha - 0 db
Bory Mall Bratislava - 0 db
Aupark Košice - 0 db
Aupark Hradec Králové - 0 db
Nisa Liberec - 0 db
N. Karolína Ostrava - 0 db
Anděl Park Praha - 0 db
Aupark Žilina - 0 db

Leárazott szettek
ezzel a termékkel

Pioneer Dj DDJ-200
Pioneer Dj DJC-200 Bag

Pioneer Dj DDJ-200

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Könnyű és kompakt, professzionális DJ-vezérlő. A DDJ200 képes zenét játszani az okostelefonján vagy a PC / Mac rendszeren különböző DJ alkalmazások és szoftverek segítségével, beleértve az ingyenes iPhone-hoz tartozó ingyenes WeDJ alkalmazást, valamint a djay és edjing Mix alkalmazásokat. A készüléktől és a kiválasztott programtól függően kombinálhatja az iTunes könyvtárában tárolt zeneszámokat vagy a rekordboxot, vagy a Beatport LINK, a SoundCloud Go +, a Deezer vagy a Spotify dalokat.

Több mint 25 éve gyártunk DJ berendezéseket, szoftvereket, professzionális hangberendezéseket és zenei gyártási eszközöket, amelyeket a DJ-k a globális csillagokhoz használnak. A DDJ-200 mindenki számára - a zenei vagy műszaki ismeretektől függetlenül - intuitív módon mozog a zenei keverésbe. A kezdőknek és fanatikusoknak tervezett intelligens vezérlő kompatibilis a különböző zenei streaming alkalmazásokkal, és hozzáférést biztosít a professzionális eszközökhöz. Használhatja a DDJ-200-at, hogy otthon vagy útközben keverje a dalokat.
Csatlakoztassa a DDJ-200-at az iPhone készülékéhez, és keverje össze az iTunes dalait a WeDJ alkalmazás segítségével. A szoftvert a SoundCloud Go + -hoz és az új Beatport LINK-szolgáltatáshoz is csatlakoztathatja a Beatport LINK-hez, hogy hozzáférjen a hatalmas online zenei forrásokhoz. Töltse le az Algoriddim djay iOS alkalmazást, és egyesítse Spotify dalait (szükséges Premium fiókot), vagy töltse le az MWM SAS edjing Mix iOS / Android alkalmazást, és nyissa meg a Deezer zenét.
A DDJ-200 vezérlőgombok megszervezése professzionális DJ-eszközökön alapul, hogy úgy érzi, mintha nagy színpadon lennél. Annak érdekében, hogy a DJ-ből a lehető legjobban kihasználhassuk, iPhone-ra egy átmeneti funkciót és FX-t adtunk a WeDJ-hez.

A DDJ-200 és a WeDJ iPhone fő jellemzői:

Több alkalmazás kompatibilitás és streaming támogatás.
Csatlakoztassa a DDJ-200-at az okostelefonjához, tabletjéhez vagy PC / Mac-hez, válassza ki a kedvenc DJ-alkalmazásait, például az Edjing Mix-t a WeDJ-től, az MWM SAS-tól és a djay-tól és az Algoriddim-től, amelyeket a készülék tárol. Néhány streaming szolgáltatást is támogatnak, így számos műfajból származó zenét fedezhet fel kiterjedt online katalógusokban. Még jobb, ha a DDJ-200-hoz csatlakozik, élvezheti a rekordbox dj és a WeDJ minden funkcióját iPhone-ra.
A bemutató és a Pop-Hint segít a DJ-k megkezdésében
Kombinálja a DDJ-200-t a WeDJ-vel az iPhone-hoz és használja a Tutorial-ot, hogy segítsen a DJing alapjaiban. Ismerje meg, hogyan csatlakoztassa a vezérlőt az eszközökhöz és hogyan használhatja a különböző funkciókat és hatásokat.
Kompakt, könnyen használható DJing bármikor és bárhol
A könnyű és karcsú kialakításnak köszönhetően a DDJ-200 vezérlőt bárhová akarja venni. A hangszórókat nem kell hordoznia, mert az okostelefon, a tablet vagy a PC / Mac beépített hangszórójából hangot hallhat.

További leírás még nem elérhető az Ön nyelvén. Addig is lehet, hogy segít az angol leírás.

Specifications
• Compatible DJ software (not included)
• WeDJ (iPhone)
• Recordbox (PC / Mac)
• Djay (iPhone / iPad)
Edjing Mix (iPhone / iPad / Android)
• Dimensions: 378mm x 48.2mm x 208mm
• Weight: 1.2 kg
• Wireless: Bluetooth
• Connectors: USB port

Software system requirements
• macOS Mojave 10.14 (updated to the latest version)
• MacOS High Sierra 10.13 (Updated to Latest Version)
• macOS Sierra 10.12 (Updated to latest version)
• Windows® 10 / 8.1 / 7 (latest service pack)

Tulajdonságok és jellegzetességek

Vásároljon Pioneer Dj DDJ-200 jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli hangszerhez.

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemény:

4,50

Ismeri a Pioneer Dj DDJ-200 , használja?

Atala S.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2020.06.24.

Kezdőknek a legjobb választás. De hiányzik egy idő után a loop section!

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-200
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás