Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET

DJ konzolok és szoftverek | Termékkód: DDJ-400-SET | ID: 312892

Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A KÉSZÜLÉK FŐ KÉPE ÁLLAPOT! - Két darab kedvezményes áron. Mindkettőre előbb vagy utóbb szüksége lesz rá. Ha azonnal kiválasztja őket, pénzt és időt takaríthat meg. Nem kell később foglalkoznia vele.

Termékek a szettben

1 x

Pioneer Dj DDJ-400

Pioneer Dj DDJ-400

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A DJ-hez való tanulás soha nem volt könnyebb, mint a DDJ-400 kétcsatornás DJ vezérlője a rekordbox dj számára. A vezérlő elrendezése tükrözi a zászlóshajó NXS2 beállításait, olyan megosztott elemekkel, mint a dedikált cue gombok, a Beat FX, a CDJ-stílusú looping vezérlők és így tovább. Ennek eredményeképpen fejlett DJ-készülékünk természetesnek fogja érezni a használatát, ha készen áll a fejlődésre. A professzionális teljesítményszoftverrel, a rekordbox dj kompatibilis bemutató funkciójával a vezérlő kreatív képességeinek elsajátítását segítheti. Könnyű és hordozható, vigye magával a DDJ-400-at gyakorlatok vagy pártok készítéséhez. Hamarosan otthon érzed magad közben. TUDNIVALÓK: Hozzáférhet a rekordbox dj bemutatójához. Kövesse végig a számítógép képernyőjén, hogy megtanulják használni a felszerelést és a master DJ technikákat. CLUB-STYLE LAYOUT: A DDJ-400 gombjai és gombjai ugyanúgy rendeződnek, mint amilyenek a professzionális NXS2 beállításaink. Fejlessze készségeit a klaszteres lejátszóhoz hasonló felületen, és javítsa mixjeit a Sound Color FX és a Beat FX segítségével, melyeket a DJM-900NXS2 keverőből vettünk. Hamarosan kényelmesen élvezheti DJ-fülkékben való előadást. BEAT FX: Olyan profi FX-t alkalmaz, amely megfelel a Beat FX funkcióval jelenleg lejátszott sáv tempójának. Ez segít abban, hogy egyedi készleteket készítsen, még akkor is, ha csak indulsz. REKORDBOX DJ: Kap egy rekordbox dj licenckulcsot a vezérlővel együtt. Egyszerűen aktiválja a licenckulcsot a DJ szoftverünkhöz, csatlakoztassa a vezérlőt és indítsa el a Djing-et. PC MASTER OUT: A rugalmasság érdekében a számítógép belső hangszóróin vagy csatlakoztatott asztali hangszóróin keresztül hallhatja a keveréket. Ugyanakkor a fejhallgatókat a master kimenetétől függetlenül használhatja. PLUG ÉS PLAY: Egy beépített hangkártyával egyszerűen csatlakoztassa a vezérlőt a számítógéphez a mellékelt USB kábel segítségével a bekapcsoláshoz és a lejátszás megkezdéséhez.

1 x

Decksaver Pioneer DDJ-400 Cover

Decksaver Pioneer DDJ-400 Cover

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Pioneer DDJ-400 védőburkolat. Az Egyesült Királyságban tartós polikarbonátból készült. A burkolatot a szakemberek világszerte elismerték és kiváló védelmet nyújtanak a szállítás során bekövetkező sérülések ellen. A pontosan illeszkedő formázás és tartós anyag védi a lemezt, a fadert és a vezérlőket.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET , használja?

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás