Pioneer Dj XDJ-RX2 Headphone SET2

DJ konzolok és szoftverek | Termékkód: XDJ-RX2-SET2 | ID: 312865

563 900 Ft

Központi készleten 5 db
Ingyenes szállítás
425 pont
Küldhető 2019.09.23.

Kiszállítjuk 2019.09.24.

Pioneer Dj XDJ-RX2 Headphone SET2

Termékek a szettben

1 x

Pioneer Dj XDJ-RX2

Pioneer Dj XDJ-RX2

A népszerű XDJ-RX konzol új, továbbfejlesztett terméke,az NXS2 jellemzőivel. Nagy érintőképernyő, QWERTY Search, Needle Search funkciók, új színes Performance Pad-ok azonnali hozzáféréssel a Hot Cue, Beat Loop, Slim Loop és Beat Slim funkciókhoz. Tökéletesen kiegyensúlyozott EQ csatornák és szűrők, Color FX és Beat FX effekt egységek, USB-bemenet: csatlakoztatás laptophoz, Rekordbox DJ szoftvereket importálhat közvetlenül a készülékbe, vagy keverje közvetlenül a hanganyagot anélkül, hogy exportálni kellene az USB kulcsra. A Rekordbox Dj teljes verziója megtalálható a csomagban, és azonnal elérhető az online aktív álás után. XDJ-RX2 támogatja AAX, MP3, WAV, AIFF, és FAT, FAT32, HFS + formátumokat, MIDI kontroller, Plug and Play. Kompatibilis a Rekordbox Video szoftverrel. Az eredeti verzióból az összes lényeges tulajdonság megmaradt - így ez egy teljes dupla csatorna, két CD vagy lemezfelvevő és két mikrofon csatlakoztatásával. Méretek: 728 x 443 x 108 mm, súly: 9,1 kg.

1 x

Pioneer Dj HDJ-X5BT-K

Pioneer Dj HDJ-X5BT-K

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Professzionális fejhallgató Bluetooth-szal, alkalmas DJ-k számára. A fejhallgató robusztus és tartós kialakítású, amely katonai stresszteszten is átesett. A 40 mm-es dinamikus átalakítók zárt kialakításúak, és rendkívül széles frekvenciatartományban 5 Hz-ről 30 kHz-re, 104 dB érzékenységgel és 32 Ohm-os impedanciával reprodukálják a hangot. A tökéletes kényelem biztosítja a kényelmes fülhallgatókat, amelyek megakadályozzák a szomszédok felesleges zűrzavarát, és karbantartásukat a felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyűvé és gyorsabbá teszi. A fejhallgató maximális teljesítménye 3500 mW. Természetesen a szerkezet testre szabott a DJ-k számára, ami lehetővé teszi, hogy a kagylókat az Ön igényeinek megfelelően alakítsa át. A beépített akkumulátor 3 óráig tart. A fejhallgató mellett 1,5 m-es csavart érpárú kábel (1,8 m hosszúság) és 6,3 mm-es csatlakozóval rendelkező adapter található. Súly: 319 g. Szín: fekete.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Pioneer Dj XDJ-RX2 Headphone SET2 , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Pioneer Dj XDJ-RX2 Headphone SET2
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás