roland competition

A Roland TM-2 Trigger modul ingyen a V-Drums TD-25-höz

Roland trigger
A Roland V-Drums TD-25-öt a koncertezős dobosoknak találták ki, akiknek széles hangszínpalettára van szükségük. Szerezzen hozzá Roland TM-2 Trigger-t ingyen!
Hogyan

Vásároljon Roland V-Drums TD-25-öt a Muzikerben 2019.3.31-ig

Regisztrálja a megvásárolt terméket a következő oldalon: Rolandeasteurope.com.

Az e-mailcímére érkezik egy kérvény, ahol a vásárlást igazoló számlány kérik. Miután a vásárlást igazolta és elfogadják, örömmel várhatja az ajándékot
Vásároljon Roland V-Drums TD-25 -öt!
Szabályok és feltételek

Miért a V-Drums TD-25?

A Roland V-Drums TD-25 sorozat több mint 200 dinamikus dobot és ütőhangszert tárol, melyek pont úgy reagálnak, mint akusztikus rokonaik, így kifejező, autentikus megszólalást nyújtanak koncerteken és felvételkészítésnél egyaránt.
 
Néha azonban a gyári hangszíneken kívül más hangszínekre is szükség lehet - egy perkusszív hangra a második és negyedik ütésen, egy szupermély ‘808 lábdobra egy akusztikus lábdobbal együtt, vagy olyan énekre és zenei kíséretre, ami önmagában a dobbal nem szólaltatható meg.
drum set
roland trigger

Miért a TM-2 Trigger?

A Roland TM-2 Trigger Modul képes kitölteni ezeket a helyeket az akusztikus hangszínpalettán. Ez a kisméretű modul gyárilag dob-és ütőhangszíneket tárol, de saját hangminták betöltését is lehetővé teszi, ami nagymértékben növeli sokoldalúságát.
 
Egy TD-25 V-Drums dobszettel használva, a TM-2-vel további hangszíneket adhat a pergőhöz, lábdobhoz vagy bármelyik másik dobhoz/cintányérhoz. Másrészt, ütőfelületek hozzáadásával tovább bővítheti a V-Drums dobszett hangszínkészletét.
De a TM-2 modul nemcsak egy V-Drums dobszettel használható. Ha akusztikus dobon játszik, a TM-2-vel egyszerűen adhat hozzá elektronikus hangszíneket és hangmintákat az akusztikus dob hangjához, illetve a dobszettel megszólaltatható hangszínek számát is bővítheti, ha a modulhoz további elektronikus ütőfelületeket csatlakoztat.
Vásároljon Roland V-Drums TD-25 -öt!
© 2004-2019 Muziker | Roland competition