A 2019-es nyár 10 legforróbb újdonsága

native_instruments
Ez a forró világvége szerencsére a végét járja, így végre összefoglalhatjuk, hogy mely újdonságokat sikerült megvédenünk a hőgutától. Ez a tíz termék a leghűvösebb:

10 - Rock Off

A szétszakadt, már százszor kimosott Guns N' Roses feliratos pólódat már tényleg ki kéne dobnod, és valami szépet venni helyette. Például egy teljesen új Guns N' Roses feliratos pólót, mely 6 méretben és több színben is elérhető nálunk. Ezen kívül a régi pólód már biztos összement, és te sem "M" méretű vagy már.

audio komplete
for producents

9 - Novox Mobilite

Már a nevéből is látszik, hogy valami mobilis dologról van szó, de először megijedtem, hogy ez egy hordozható fűtőtest mikrofonnal. Annyira érdekes volt, hogy rögtön működésbe hoztam. Folyamatosan működik, végül még a dadogó kolléga is folyékonyan kezdett el bele beszélni. Nagyszerű dolog beszédekhez - ha van mit mondanod. Ha nincs, az sem baj - a zenét is lejátssza.

8 - AIAIAI

Aiaiaaai - pontosan ezt mondtam amikor először kipróbáltam ezt a fejhallgatót. Egyébként részenként kirakhatóak, (fülpárnák, szerkezet, kábel) és így már a fülem sem áll el. Emellett hidegrázós hangjuk van - jó értelemben - mely a nyár folyamán jól jön.

for artists
for youtubers

7 - Kemper Profiler Stage

Először még csak analóg gitáreffektek léteztek. Utána divatba jöttek a digitálisak és megőrjítették a világot. Utána ugyanez a világ felfedezte, hogy az analógok valamelyest jobbak, így visszatértek hozzájuk. Aztán jött a Kemper. Most már nem csak rack verzióban, hanem pedalboard formában is elérhetőek. Tiszta digitális gyönyör.

6 - Snake Oil

A kígyó olaj a kígyók hidegen történő kisajtolása során készül és kifejezetten a hajnövesztésre használandó. Abszolút működésképtelen. De ami tökéletesen működik, az a Chapman két fuzz/booster pedálja. Kipróbáltuk őket az irodában, és tényleg elkezdett nőni a hajam. Egyelőre csak az orromból és a fülemből, de tovább próbálkozom még, aztán jelentek. A hangjuk ugyanakkor kemény, mint a Brexit. "Made in England".

komplete audio 1
komplete audio 1

5 - Yamaha PSR SX700 és 900

A 7 hüvelykes érintőképernyő ezen a szintin sokkal jobb minőségű, mint a nagyim tévéje, az orgona hangja pedig sokkal igazibb, mint ami az esküvőjén játszott. A Yamaha megint túlteljesít, és beleültette az SX sorozatba a világ összes új alkatrészét, hogy megsemmisítse a konkurenciát. Úgy gondolom, sikerült.

4 - KRK Rokit G4

Krk egy horvát sziget az adriai tengeren, és bár híres, semmi köze a stúdiótechnikához. Ezeknek a stúdiómonitoroknak a sárga membránjai kevlárból készültek - ez pontosan az az anyag, amelyből a golyóálló mellényeket is gyártják. Röviden ez annyit jelent, hogy 2019-ben átlagos áron golyóálló monitorokat vásárolhatsz - és ez megéri.

komplete audio 1

3 - Focusrite - 3. generációs hangkártyák

komplete audio 2

Minden generáció azt hiszi magáról, hogy "idáig ő a legjobb" - és ez sohasem igaz. Elsőként a szülők kezdték ezt a tradíciót a kőkorszakban, amikor a gyermekeik feltalálták a kovakő pengét. "Nézd anyjuk, mivel játszik már megint a gyerek! Vajon mi lesz belőle?!" A Focusrite 3. generációja a bizonyíték arra, hogy a hangkártyák generációról-generációra jobb minőségűek lesznek, így a házi stúdiók is jobb és professzionálisabb hangzást produkálnak.

2 - Fender Vintera

komplete kontrol m32

Új korszakba ér a Fender a Vintera sorozatával, vintage stílusú utalásokkal. A Strat, Tele, Jaguar, Mustang és mindkettő, kultuszdarabnak számító Precision és Jazz basszusgitár piszkos színekbe öltözött és vintage szagú, és pontosan ez az, amiért szeretem a Fendert. Vagyis... nem a szag miatt... képletesen értettem. Érted.

1 - És a dobogósunk pedig TADADADÁÁÁ...

Roland, mely tíz év után meglepő módon visszatért a Fantom szintetizátorhoz. Mikor ezt a bekezdést írom, még információs embargó alatt áll, így csak egyet mondhatok: a Fantom visszatér!

komplete kontrol m32
© 2004-2019 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás