Xiaomi M365 Electric Scooter Black

Elektromos rollerek | Termékkód: 16133-XIAOMI | ID: 288955

Xiaomi M365 Electric Scooter Black

Leárazott szettek
ezzel a termékkel

Xiaomi M365 Electric Scooter Black
Xiaomi OEM Carry Bag for Mi Electric Scooter Black

Xiaomi M365 Electric Scooter Black

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Elektromos robogó. Egyetlen díj ellenében 30 km-ig egy robogóval indul, és elérheti a maximális 25 km / h sebességet. A robusztus és nagy szilárdságú konstrukciónak köszönhetően egyenetlen felületeken vagy enyhe eső esetén is képes kezelni az utat. A kormány jobb oldalán egy gyorsító kar és egy klasszikus fék a bal oldalon. Ha a robogót el kell vinni, a kormányt egyszerűen fel kell engedni és a hátsó kerékre kell billenteni. A kezelőszervek most egy fogantyúvá alakulnak, és a robogó kézreálló és könnyű leszedni. Az alumínium kivitelnek köszönhetően a robogó súlya mindössze 12,5 kg. A mobil alkalmazás tökéletes áttekintést nyújt a robogójáról. Különösen lehetséges az akkumulátor kapacitása és az aktuális idő ellenőrzése. A vezetés közben kényelmesen figyelemmel kísérheti az elem állapotát a 4 LED-es világítótest közepén. Az alkalmazásban nyilvánvaló, hogy a megtett távolság és a maximális sebesség nyomon követhető. A maximális teherbírás 100 kg. Szín: fekete.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Teljesítmény

Maximális tartomány

Maximális sebesség

Hasznos teher

100 kg

Súly

12,5 kg

Szín

Szín a gyártó szerint

Black

Világítás

LED Head Light, LED Tail Light

Bluetooth

Igen

Töltési idő (óra)

5

Nemzetközi védettségjelölés

IP54

Akkumulátor kapacitás

7,8 Ah

Akkumulátor típusa

Lithium

Kerék átmérő

8,5''

Méretek

108 x 43 x 108 cm

Teljesítmény (Watt)

250

Változat

Általános ajánlat

Az akkumulátor élettartama

6 hónap

Vásároljon Xiaomi M365 Electric Scooter Black jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli hangszerhez.

Teljes értékelés 4 felhasználói vélemények:

4,75

Ismeri a Xiaomi M365 Electric Scooter Black , használja?

Gabriella H.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.10.23.

A roller nagyon jó, hamar gyorsul, ezért óvatosan kell vele menni. Lábbal is lehet hajtani, így jó erőnlétet is ad. Ajánlatos az Eco módban menni vele, így 25km/h helyett csak 18-ra gyorsul fel a gép. Én megszerettem.

Lukáš M.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.09.12.

Po mesiaci jazdenia na cestu k vlaku, od vlaku do práce a späť mám najazdených 216 km, pričom sa snažím dávať pozor si na výmole a pod. Už sa však dostavili choroby, s ktorými je nutné počítať. Napr. mierne vôla v kĺbe, pričom ale motýlika (plastová podložka) zatiaľ nepotrebujem. Presne dnes mi však povolila priečna skrutka uzamykacieho mechanizmu kĺbu, z ktorej som stratil protikus. Pravidelne kontrolujem vôľu všetkých skrutiek, ale aj tak sa to stalo. S touto závadou je nebezpečné jazdiť. Výhodou je, že na internete sa dajú kúpiť náhradné diely, šikovnejší človek to zvládne vyriešiť aj svojpomocne a návštevou železiarstva. Napriek nešťastne riešenému uzamykaciemu mechanizmu kĺbu odporúčam kolobežku. Je nutné však rátať, že sa o kolobežku musíte starať a nepodceňovať vôľu v riadidlách, prípadne neobvyklé zvuky, ktoré určite budete vedieť identifikovať.

Hidde v.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.06.03.

I ordered this Xiaomi M365 sunday 26th of May and it arrived on the 3rd of June. A bit longer than expected, but this was due to DHL parcel. Had a few questions about my order, got answered very quick, polite and accurate so thumps up to the customer care of Muziker. Haven't ridden much with the scooter since it came today, but overall first impression is very good (as I already saw on all the Youtube reviews). Price was/ still is the lowest at Muziker and the service didn't suffer from it. (Gearbest has flash sales, but due to the import taxes it's still more expensive most of the times). very happy ;)

Zuzana V.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.05.17.

Super👍

© 2004-2020 Muziker | Xiaomi M365 Electric Scooter Black
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás