Szinte lehetetlen versenyezni a Yamaha PSR-SX700 és az PSR-SX900 szintetizátorokkal a digitális hangzás, a külső és a kényelem szempontjából. Már az elején tudta mindenki, ki lesz a nyertes. Végtére is, ez a PSR-S sorozat legújabb generációja, mely exkluzív játékélményt és maximális produkciós teljesítményt kínál. A végeredmény igazán egyedi. Mindkét hangszer kihangsúlyozza a játékosok egyediségét, valamint ötletek és funkciók garmadával érkezik, melyek támogatják az alkotói folyamatot. A PSR-SX rajongói nem csak az új, szemet gyönyörködtető külsőt várják, de az újratervezett, érintőképernyős kezelőfelületet, a programozható gombokat, live-controllereket, és az intuitív szabályzóelemeket. Rengeteg órányi szórakozás vár rád. A dalszerzés még egyszerűbb, mint eddig bármikor - a széles skálájú zenei stílusoknak és ritmuskíséreteknek köszönhetően, mely a hangszert ideális zenei partnerré teszi.

2001 folyamán, a PSR-1000 és a PSR-2000 a központi grafikus kijelző kocepciójával érkezett, 3 év utána PSR-3000 követte olyan innovációkkal, mint az USB, vagy a "Mega Voice" technológia. Most, 15 év után a PSR-SX sorozat legújabb generációja meghódítja a piacot az ultrarealisztikus hangzásával, és a stílusok és funkciók legszélesebb tárházával, mely minden billentyűs zenészt megcéloz, zenei stílusuktól függetlenül.

Ha még a régebbi modellekkel rendelkezel, ebből a táblázatból megtudhatod, hogy mihez jutsz hozzá a PSR-SX700 és a PSR-SX900 megvásárlásával:

© 2004-2020 Muziker | yamaha-psr-news
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás