Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Újdonság

Cernit Polimer gyurma Black 56 g

Polimer modellező agyag, amelyet kemencében égetnek ki. A sütés során polimerizálódik, majd az agyag megkeményedik. Népszerű dekorációs tárgyak, például ékszerek (fülbevalók, karkötők, medálok), figurák, kiegészítők, miniatúrák készítésére vagy...
Készleten 2 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
Polimer gyurma Cernit Polimer gyurma Black 56 g

Cernit Polimer gyurma Black 56 g

1 100 Ft

Termékkód: CE0900056100C | ID: 1134876

Cernit Polimer gyurma Black 56 g

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Polimer modellező agyag, amelyet kemencében égetnek ki. A sütés során polimerizálódik, majd az agyag megkeményedik. Népszerű dekorációs tárgyak, például ékszerek (fülbevalók, karkötők, medálok), figurák, kiegészítők, miniatúrák készítésére vagy akár bútorok átalakítására, felújítására.

Ezt a polimer agyagot gyermekek és felnőttek, vagy professzionális kézművesek vagy ékszerkészítők egyaránt használják. A Cernit polimer agyag 8 éves kortól használható.

A széles színválaszték lehetővé teszi a kezdők és a tapasztaltabb felhasználók számára, hogy színek keverése nélkül váltsanak árnyalatokat.

Sorozat Első számú minden technikához alkalmas. Lehetővé teszi átmenetek vagy szigorú határok létrehozását az árnyalatok között. Sütés után teljesen átlátszatlan. Nincs színeltérés. Polírozás után gyönyörűen csillog.

Kicsomagolás után a modellezés megkezdése előtt össze kell keverni az agyagot a tenyerében, így puhább és könnyebben lehet vele dolgozni. Az agyagot tiszta kézzel, tiszta felületen kell használni, hogy ne kerüljön bele szennyeződés vagy por.

A cernit formázható, faragható, szerszámmal vagy anélkül, préselhető vagy keverhető kövekkel, gyönggyel, tollal, csillámporral, festékkel.

A cernit agyag 110-130 °C hőmérsékleten polimerizálódik előmelegített sütőben. A sütési idő 30 perc. A hőmérsékletet fenn kell tartani, hogy elkerüljük a káros gázok képződését és a festék károsodását.

Vigyázat, ezt az agyagot nem lehet mikrohullámú sütőben sütni! Sütés után az agyag vízálló. Többször is megsüthető, ha darabokkal szeretnéd kiegészíteni a munkádat, vagy több részt szeretnél összekötni.

Sütés után még lehet dolgozni az agyaggal. Csiszolhatja, fúrhatja, festheti a kívánt felületkezelés szerint. Polírozáskor kezdje az agyag finom szemcsés csiszolópapírral való finom csiszolásával. A végén fényesítsd le polírozóval a maximális fényes hatás elérése érdekében. A termék bizonyos időtartama után az agyag veszíthet fényéből. Ezután újra kell csiszolni. Az eredmény ugyanaz lesz, mint a lakk használatakor. A lakk azonban ellenáll a súrlódásnak, és nem kell újra felhordani.

Ha az agyagdarabot megsütötte és esetleg polírozta, akkor is dolgozhat rajta akrilfestékek, olajfestékek, csillámporok vagy lakkok hozzáadásával.

A csomagolás felbontása után a Cernit-et szobahőmérsékleten ugyanabban a csomagolásban vagy műanyag zacskóban tárolhatja. Így akár 3 hónapig is tárolhatod.

A Cernit nem tartalmaz ftalátokat. A gyerekeket nem szabad felügyelet nélkül hagyni agyaghasználat közben. Ezt a terméket tilos a szájba venni, és javasoljuk, hogy minden használat után mosson kezet.

A Cernit modellezésre szánt területen enni, inni és dohányozni nem szabad.

  • Égetés és csiszolás után a művek fényes felületűek
  • Az égetett Cernit megőrzi bizonyos rugalmasságát, nem törik könnyen. Ez nagy előnyt jelent bizonyos munkáknál. Az agyag tartós. Ez a csodálatos rugalmasság emeli ki a Cernit a versenytársak közül. Ideális választás virágok, kapcsok nélküli karkötők vagy egyéb finom ékszerek készítéséhez, amelyeknek meg kell őrizniük a rugalmasságot.
  • A széles színválaszték nagyszerű választást kínál a kezdőknek. A tapasztalt polimeristák számára a színek keverése még több színt és hatást tesz lehetővé.
  • A Cernit nem szennyezi a kezet vagy a szerszámokat
  • A Cernit sütés közben is szagtalan
  • A Cernit rugalmasabb, mint a versenytárs
  • A Cernit agyagot Belgiumban állítják elő.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Anyag

Méretek és súly

Súly


Ország

Gyártás országa

Belgium


Ajánlott kiegészítők