Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Újdonság

Cernit Polimer gyurma Violet 56 g

Polimer modellező agyag, amelyet kemencében égetnek ki. A sütés során polimerizálódik, majd az agyag megkeményedik. Kedvelt dekorációs tárgyak, például ékszerek (fülbevalók, karkötők, medálok), figurák, kiegészítők, miniatűrök, de akár bútorok...
Készleten 2 db
Ma elküldjük ,
2024-06-26
Polimer gyurma Cernit Polimer gyurma Violet 56 g

Cernit Polimer gyurma Violet 56 g

1 130 Ft

Termékkód: CE0920056900C | ID: 1134978

Cernit Polimer gyurma Violet 56 g

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Polimer modellező agyag, amelyet kemencében égetnek ki. A sütés során polimerizálódik, majd az agyag megkeményedik. Kedvelt dekorációs tárgyak, például ékszerek (fülbevalók, karkötők, medálok), figurák, kiegészítők, miniatűrök, de akár bútorok átalakítására, felújítására is.

Ezt a polimer agyagot gyermekek és felnőttek, vagy professzionális kézművesek vagy ékszerkészítők egyaránt használják. A Cernit polimer agyag 8 éves kortól használható.

A széles színválaszték lehetővé teszi a kezdők és a tapasztaltabb felhasználók számára, hogy színek keverése nélkül váltsanak árnyalatokat.

Cernit Translucent sorozat átlátszó színekkel és egy éjszaka világító színnel rendelkezik. Ez a tábla rendkívül népszerű a művészek körében elképesztő átlátszósága miatt. Az áttetsző agyag valamivel puhább, mint a többi Cernit agyag, és különösen nagyra értékelik. Például a rubinvörös ideális málna készítéséhez. Sütéskor észre fogod venni, hogy a szín részben átlátszóvá válik. Ez nagyon valósághű hatást kelt. Hagyja az agyagot úgy, ahogy van, vagy csiszolja meg, hogy más sima hatást érjen el, és még átlátszóbb legyen az anyag!

Vágva és polírozva az áttetsző színek úgy néznek ki, mint azok a drágakövek, amelyekről elnevezték őket! Zafír, borostyán... Az átlátszóság olyan lenyűgöző, hogy nem fog hinni a szemének!

Helyezzen egy réteg áttetsző fehér festéket Cernit Number One agyagalkotásaira az átlátszóság növelése érdekében. Az áttetsző réteg lecsiszolása után azt hinnéd, hogy a munka festett!

A termékcsalád egy foszforeszkáló színt is tartalmaz, amely eredetiséget ad a darabjainak.

Kicsomagolás után a modellezés megkezdése előtt össze kell keverni az agyagot a tenyerében, így puhább és könnyebben lehet vele dolgozni. Az agyagot tiszta kézzel, tiszta felületen kell használni, hogy ne kerüljön bele szennyeződés vagy por.

A cernit formázható, faragható, szerszámmal vagy anélkül, préselhető vagy keverhető kövekkel, gyönggyel, tollal, csillámporral, festékkel.

A cernit agyag 110-130 °C hőmérsékleten polimerizálódik előmelegített sütőben. A sütési idő 30 perc. A hőmérsékletet fenn kell tartani, hogy elkerüljük a káros gázok képződését és a festék károsodását.

Vigyázat, ezt az agyagot nem lehet mikrohullámú sütőben sütni! Sütés után az agyag vízálló. Többször is megsüthető, ha darabokkal szeretnéd kiegészíteni a munkádat, vagy több részt szeretnél összekötni.

Sütés után még lehet dolgozni az agyaggal. Tetszés szerint csiszolhatod, fúrhatod, festheted. Polírozáskor kezdje az agyag finom szemcsés csiszolópapírral való finom csiszolásával. A végén fényesítsd le polírozóval a maximális fényes hatás elérése érdekében. A termék bizonyos időtartama után az agyag veszíthet fényéből. Ezután újra kell csiszolni. Az eredmény ugyanaz lesz, mint a lakk használatakor. A lakk azonban ellenáll a súrlódásnak, és nem kell újra felhordani.

Ha az agyagdarabot megsütötte és esetleg polírozta, akkor is dolgozhat rajta akrilfestékek, olajfestékek, csillámporok vagy lakkok hozzáadásával.

A csomagolás felbontása után a Cernit szobahőmérsékleten ugyanabban a csomagolásban vagy műanyag zacskóban tárolható. Így akár 3 hónapig is tárolhatod.

A Cernit nem tartalmaz ftalátokat. A gyerekeket nem szabad felügyelet nélkül hagyni agyaghasználat közben. Ezt a terméket tilos a szájba venni, és javasoljuk, hogy minden használat után mosson kezet.

A Cernit modellezésre kijelölt területen enni, inni és dohányozni nem szabad.

  • Égetés és csiszolás után a művek fényes felületűek
  • Az égetett Cernit megőrzi bizonyos rugalmasságát, nem törik könnyen. Ez nagy előnyt jelent bizonyos munkáknál. Az agyag tartós. Ez a csodálatos rugalmasság kiemeli a Cernit a versenytársak közül. Ideális választás virágok, kapcsok nélküli karkötők vagy egyéb finom ékszerek készítéséhez, amelyeknek meg kell őrizniük némi rugalmasságot.
  • A széles színválaszték nagyszerű választást kínál a kezdőknek. A tapasztalt polimeristák számára a színek keverése még több színt és hatást tesz lehetővé.
  • A Cernit nem szennyezi a kezet vagy a szerszámokat
  • A Cernit sütés közben is szagtalan
  • A Cernit rugalmasabb, mint a versenytárs
  • A Cernit agyagot Belgiumban állítják elő.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Anyag

Méretek és súly

Súly


Ország

Gyártás országa

Belgium


Ajánlott kiegészítők