Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Goldring Ethos

Az Ethos valóban egy kiemelkedő "létfontosságú szár" hordozható, felfedett gyémánt ceruzával. Ezt a poliéder vonalú érintkezési profilt azért választottuk, mert nagyon kis csúcstömege és nagy érintkezési területe van, elölről hátulra nagyon...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban. Ha nem szeretnél várni, tekintsd meg ezeket az alternatív termékeket (2).
407 300 Ft
Hi-Fi Cartridge
 Goldring Ethos

Goldring Ethos

407 300 Ft

Termékkód: GO-MCETH | ID: 379635

Goldring Ethos

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az Ethos valóban egy kiemelkedő "létfontosságú szár" hordozható, felfedett gyémánt ceruzával. Ezt a poliéder vonalú érintkezési profilt azért választottuk, mert nagyon kis csúcstömege és nagy érintkezési területe van, elölről hátulra nagyon keskeny; sőt lehetővé teszi az ultrahangos frekvenciák torzítatlan leolvasását a rekordban. Annak érdekében, hogy ezeket az információkat helyesen tudja feldolgozni, az Etos hordozható számítógép magja egy kézzel készített Goldring GOL-1 mozgótekercs-generátor. Mindegyik kézzel feltekercselt kereszt alakú lágyvas szerelvényt tartalmaz, és egy alacsony rezonanciájú légiközlekedési alumínium konstrukcióhoz van csatlakoztatva. Mindegyiket professzionális kézművesek pontosan beállították a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Ennek eredményeként az ember egyszerűen elmerül egy zenei élményben.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Használat


Tulajdonságok

Ültetési erő

Ajánlott nyomás

1,75 g

14 / 5000 Výsledky prekladov Nyomkövetési szög

20°

Frekvenciatartomány

Rugalmasság

25 mm/N

Ajánlott terhelési ellenállás

100 Ohm

Ajánlott teherbírás

100 - 1000 pF


Anyag

Anyag


Akusztika

Csatornaegyensúly 1 kHz-en

1 dB

Csatorna elválasztás 1 kHz-en

30 dB


Töltés

Feszültség


Ország

Gyártás országa

Nagy-Britannia


Ajánlott kiegészítők