Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Audio Video Tech

Blog cikkek

Blog kép Minden, ami fontos lehet az LP lemezekkel kapcsolatban

Minden, ami fontos lehet az LP lemezekkel kapcsolatban

2024.02.13. Audio
A cikkben a bakelitlemezek történetéről és születéséről, a gondozásuk szükségességéről, a lemezjátszó helyes beállításáról és a gyűjtemény évekig tartó tárolásáról olvashat. Megtudhatsz valamit a lemezek rögzítéséről és masteringjéről, és zárjuk a legnagyobb bakelitünnepet, a Record Store Day-t.
Blog kép Hogyan válasszunk stúdió monitort

Hogyan válasszunk stúdió monitort

2023.02.09. Audio
A stúdió monitorok az összes professzionális-, vagy házi stúdió alapfelszerelései közé tartoznak. A minőségi stúdió monitoroknak hűen, szépítés nélkül kell tükrözniük a rögzített hangot, és nélkülözhetetlen segítőtársnak kell lenniük a zenei felvételek keverése során.
Blog kép Hogyan válasszunk lemezjátszót

Hogyan válasszunk lemezjátszót

2022.10.04. Audio
Újra divatos a lemezek hallgatása, és minden vinyl lemez egy jövőbeli gyűjtemény csíráját jelentheti. A belépőt az audiofilek közé azonban egy igazi lemezjátszó adhatja meg. Mire képesek a mai lemezjátszók és hogyan tájékozódhatunk eltévelyedés nélkül a típusok és funkciók között? Tudod, hogyan kell helyesen beállítani a lemezjátszót, melyik eszköz képes digitalizálni az LP lemezeket, és miért van a legkevesebb felszerelés a legdrágább készülékekben? Olvasd el cikkünket, hogy megtudjon minden szükséges dolgot, amit a lemezjátszókról tudnod kell.