Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Goldring G1006

4,90
Ez a kézzel készített laptop elliptikus ceruzával van felszerelve; alakja lehetővé teszi a lemez barázdáinak pontosabb nyomon követését a legmagasabb frekvenciával, ami előnyt jelent a hagyományos gömbtípusokkal szemben. A könnyű szár a ceruzának...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 3 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
93 700 Ft
99 200 Ft
- 5 %
Hi-Fi Cartridge
 Goldring G1006

Goldring G1006

93 700 Ft
99 200 Ft
- 5 %

Termékkód: GO-MMG1006 | ID: 379630

Goldring G1006

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Ez a kézzel készített laptop elliptikus ceruzával van felszerelve; alakja lehetővé teszi a lemez barázdáinak pontosabb nyomon követését a legmagasabb frekvenciával, ami előnyt jelent a hagyományos gömbtípusokkal szemben. A könnyű szár a ceruzának alacsonyabb csúcstömeget is ad, mint az olcsóbb fémhez kötött típusok, ami a hordozható számára jobb átmeneti választ kölcsönöz.

Kis súlyú Pocan® test
Az 1000-es sorozat erős, szilárd testet használ, amely szilárdan rögzíti a szilárd részeket. A karosszéria egy speciális típusú, ultramerős Pocan nevű, üvegerősítésű poliészterből készül, és a maximális hatékonyság és az optimális hangminőség érdekében a fejszerkezethez erősen rögzíthető. A felhasználó által cserélhető tolltartó egy vezetőcsappal szorosan illeszkedik a testbe, hogy megakadályozza a nem kívánt rezgéseket, amelyek egyébként színezhetik a hangot. Az integrált mu-metal védi a generátor alkatrészeit a kóbor mágneses terektől. Mivel a Pocan nagy szilárdság / tömeg aránnyal rendelkezik, a G1000 sorozatú távadók teljes tömegét 6,5 g alatt tartják. Az alacsony súly és az enyhe rugalmasság a kar / hordozó természetes rezonanciáját biztonságos határokon belül tartja, a karok széles köréhez való könnyű alkalmazkodáshoz.

Nagy hatékonyságú mágneses áramkör - Ez az egyedülálló kialakítás csökkenti a súlyt, és rendkívül hatékony mágneses áramkört is lehetővé tesz, amely az átlagosnál nagyobb teljesítményt produkál. Ez a kialakítás csökkenti a hagyományos konstrukciókban található nagyfrekvenciás veszteségeket is, biztosítva a zökkenőmentes és kiterjesztett frekvenciaátvitelt.

Az 1000-es sorozat egyedülálló Alnico V miniatűr mágnest használ, rendkívül kis tömeggel, olyan toleranciával gyártva, amelyet a világ egyetlen más gyártója sem képes elérni. Arannyal bevont nikkel összekötő rúd van hegesztve a mágneshez, amely földelt utat biztosít a vinil statikus töltéshez és stabilizálja a konzolt a nem kívánt rezgési módokban. A teljes nagyon könnyű szerelvényt ezután egy speciális butilkaucsuk polimerbe szerelik, optimalizált csillapítási tulajdonságokkal.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Használat


Tulajdonságok

Forma

Ültetési erő

Ajánlott nyomás

1,7 g

14 / 5000 Výsledky prekladov Nyomkövetési szög

24°

Frekvenciatartomány

Rugalmasság

24 mm/N

Ajánlott terhelési ellenállás

47 kOhm

Ajánlott teherbírás

150 - 200 pF


Akusztika

Csatornaegyensúly 1 kHz-en

2 dB

Csatorna elválasztás 1 kHz-en

25 dB


Töltés

Feszültség


Ország

Gyártás országa

Nagy-Britannia


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

4,90 / 5

Az értékelések száma alapján: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

V

Vladimir B.

cz flag

Csehország

2023.11.25.

Přechod z Ortofon OM5e, skok o 3levely výš

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
V

Václav N.

cz flag

Csehország

2023.06.25.

M

Michal P.

sk flag

Szlovákia

2021.10.19.

Výborná výmena za pokazenú Ortofon super OM 20 jemný a presný zvuk aj na výškach . Uvažujem ešte nad kúpou 1042 stylusu, pretože verím, že s MM vytiahnem ešte viac 😉 Vrelo odporúčam .

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.