Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Értékesítés megszűnt

Grado Labs Black3

4,45
A Black3 és a Green3 egyaránt háromrészes OTL konzolos gerendával rendelkezik, amelynek sajátos Grado gyémántja van egy sárgaréz perselyre szerelve. A Green3 kézzel választott a Black3 sorozatból, és megfelel a magasabb vizsgálati előírásoknak. A...
Értékesítés megszűnt
Ez a termék nincs gyártás alatt, vagy nem része az aktuális kínálatnak. Alternatív termék kiválasztását ajánljuk
(4) alternatíva kiválasztása
Hi-Fi Cartridge
 Grado Labs Black3

Grado Labs Black3

(4) alternatíva kiválasztása

Termékkód: BLACK-3 | ID: 401302

Grado Labs Black3

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Black3 és a Green3 egyaránt háromrészes OTL konzolos gerendával rendelkezik, amelynek sajátos Grado gyémántja van egy sárgaréz perselyre szerelve. A Green3 kézzel választott a Black3 sorozatból, és megfelel a magasabb vizsgálati előírásoknak. A termelés körülbelül 15% -a általában megfelel ezeknek az előírásoknak, és zöld színűvé válik.

A Grado OTL technológiája vagy optimalizált távvezetéke ideális jelátvitelt biztosít az LP lemezek felületétől a rendszergenerátorig. Ez a technológia elutasítja a nem kívánt rezonanciákat és csökkenti a torzulásokat, miközben megőrzi a zene alapvető és harmonikus frekvenciáját. Ez azt is elősegíti, hogy a motorrendszer által generált zaj a lehető legkisebb legyen.
A Grado OTL ceruzája / konzolja egyértelműbbé teszi a hangokat, javítja a hangszín hangmagasságát, szélességét és mélységét, és minden eddiginél több részletet nyújt.

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Black3-at és a Green3-at a Brooklyn-i Grado Labs csapata szereli össze, néhány tervezőnek több mint 25 éves tapasztalata van. A nagyon népszerű Lineage sorozatú sebességváltók nemrégiben történt fejlődésének köszönhetően képesek voltak előrelépni a technológiában, és új technológiát hozni a Black3 és a Green3 modellekbe. Ez a frissített adássorozat a hangok, a dinamika és a valóság kiváló egyensúlyát kínálja az ének és hangszerek legelőnyösebb reprodukciójához. A Grado Labs nagyon nagy tisztaságú rézhuzal-tekercselési technikái, amelyeket a Lineage sorozat fejlesztése során fejlesztettek, lehetővé tették az elektromos áramköröknek, hogy minden fonóátvitelben megfeleljenek a négy tekercsnek. Ez lehetővé teszi a csatornák közötti pontos egyensúlyt és a pontos sztereó megjelenítést.
Mint minden Grado lemezjátszó esetében, a Black3 és a Green3 kettős mágneses rendszerrel működik, amely optimalizálja a sztereó csatornák közötti egyensúlyt. A belső mágneses áramkör minden része rendkívül nagy tűréseket tart fenn a kívánt sztereó kijelző elérése érdekében. A Grado szabadalmaztatott Flux-Bridger kialakítása lehetővé teszi a Black3 & Green3 számára az egyik legmélyebb hatékony rendszert a mozgó tömeg előállításához, miközben kiváló egyensúlyt teremt a teljes frekvenciatartományban.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Használat

Alkalmas


Tulajdonságok

Forma

Ültetési erő

Ajánlott nyomás

1,5g

Frekvenciaválasz

10 Hz - 50 kHz

Rugalmasság

20

Ajánlott terhelési ellenállás

47 kOhm


Akusztika

Csatorna elválasztás 1 kHz-en

30 dB


Csomagolás

Csomag mennyiség (db)

1


Töltés

Feszültség


Méretek és súly

Súly

5,5 g


Ország

Gyártás országa

USA


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

4,45 / 5

Az értékelések száma alapján: 11

5 7
4 3
3 0
2 1
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

Н

Николай Т.

bg flag

Bulgária

2024.04.17.

Дозата е перфектна!

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
S

Stanislaw P.

bg flag

Bulgária

2024.04.10.

Много ми допада характера на тази доза. Добре изразени ниски и среди, които иначе не са много в моята система. Топло аналогово усещане, много подходящо за рок и метъл.

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
C

Csaba D.

hu flag

Magyarország

2024.02.19.

Még tesztelem de idáig minden megfelelő.

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
Z

Zoltán B.

hu flag

Magyarország

2024.02.18.

Ár- érték arányban jó hangszedő, én meg vagyok elégedve a hangjával! Egyedül a csomagolása, ami elég puritán, legalább egy normális dobozolást elvártam volna!

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
Š

Štěpán K.

cz flag

Csehország

2023.12.18.