Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Hangszerek

Blog cikkek

Blog kép Hogyan valasszunk elektromos gitart

Hogyan valasszunk elektromos gitart

2023.09.04. Zene
Stratocasterek, Telecasterek, SG-k, Superstartok, félakusztikusok, Jazzmasterek, Jaguárok és egyéb ragadozók. Az elektromos gitárok annyi formát, faanyagot, hangszedőt, húrlábat, színt és egyéb komponenst kínálnak, hogy a kezdetekben igen könnyen elveszhetünk ezekben a részletekben. Egy percig se aggódjon, szívesen segítünk Önnek a választásban, ám előbb próbáljuk meg kideríteni, valójában milyen hangszert is keres pontosan.
Blog kép Hogyan tanuljunk gitározni: Útmutató kezdők számára

Hogyan tanuljunk gitározni: Útmutató kezdők számára

2023.07.24. Zene
Szereted a zenét és szeretnéd tudni, hogyan kell megtanulni gitározni? Az igazság az, hogy egy hangszeren való tanulás általában hosszadalmas folyamat. Sok időt és energiát kell befektetned ebbe a szabadidős tevékenységbe. Ha azonban ismered az alapvető információkat és néhány praktikus tippet, minden sokkal könnyebb lehet. Íme egyszerű útmutatónk, amely elmagyarázza, hogyan is kell gitározni.
Blog kép Otthoni stúdió: Hogyan rendezzük be?

Otthoni stúdió: Hogyan rendezzük be?

2023.07.17. Zene
Egy teljesen felszerelt otthoni stúdió nagy előnyt jelent sok zenész számára. Itt nemcsak kedvenc hangszereden játszhatsz, hanem új zenét is alkothatsz. Vonz a zeneipar, vagy csak egy kreatív ember vagy? Állíts fel otthon egy stúdiót, ahol az összes monitor, mikrofon, hangkártya és egyebek rendelkezésedre állnak. Tippeket adunk, hogyan csináld.