IK Multimedia iKlip 3 Deluxe

Tablet és számítógép tartók | Termékkód: SIKM967 | ID: 309000

Akció
- 7%

24 900 Ft

26 900 Ft

A vásárlással megtakarít 2 000 Ft -ot
5d12ó34m
Központi készleten 1 db
Ingyenes szállítás
HOLNAP elküldjük

Kiszállítjuk 2019.05.28.

IK Multimedia iKlip 3 Deluxe

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Univerzális mikrofon tartó és fényképezőgép állvány. A szabványos UNC ¼ ”-20 menettel ellátott, bármilyen kameraállványra szerelhető. A mikrofonállványhoz való csatlakoztatás háromféleképpen lehetséges: az állvány fő pólusán - közvetlenül szerelhető fel, az oldalsó rögzítés, a horganyzott állvány karjához való rögzítés. Az IKlip 3 a leginkább sokoldalú tartó az optimális pozícionáláshoz. A sokoldalú, rugalmas vállpánt-tartó kompatibilis bármely tabletvel (iPad Pro, Samsung Galaxy, iPad mini stb.). Kiváló minőségű hőre lágyuló műanyagból készült, robusztus szerkezetet és kis súlyt kínál. Tartós gumitartókat tartalmaz hosszú élettartam érdekében. Ezenkívül biztonságosan tartják a tablettát, és nem kell eltávolítaniuk a készüléket, amikor azt hordozzák. A készüléket védőburkolattal vagy anélkül lehet a tartóhoz rögzíteni. Ezenkívül az iKlip 3 Deluxe verzió lehetővé teszi, hogy egy 1,2 ”-es (30 mm-es) konzolra szerelhető legyen. A poszttartó lehetővé teszi a telepítést másodpercek alatt, és szinte bármilyen pólus elejéhez vagy oldalához csatlakozik, mind vízszintes, mind függőleges. Az 5 szerelési lehetőség sokoldalúan használható.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Származási ország

Kína

Package include: iKlip 3 holding bracket, Mic-stand and Tripod mounts, UNC 1/4"-20 male to 5/8"-27 female thread adapter.

  • Holds any iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro and tablet model with screens ranging in size from 7" to 12,9" with case on.
  • Material: thermoplastic.
  • Holding bracket width: 160 mm (min) - 230 mm (max).
  • Weight: 340 g.
  • Colour: Black

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a IK Multimedia iKlip 3 Deluxe , használja?

Ingyenes szállítás 20 000 Ft -tól
Árgarancia
Árucsere
Saját szerviz
Szaktanácsadás
© 2004-2019 Muziker | IK Multimedia iKlip 3 Deluxe
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Bekapcsolás