IK Multimedia iKlip 3 Deluxe

Tablet és számítógép tartók | Termékkód: SIKM967 | ID: 309000

24 900 Ft

26 900 Ft

A vásárlással megtakarít 2 000 Ft -ot
2d15ó32m
Központi készleten 1 db
Ingyenes szállítás
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2019.08.26.

IK Multimedia iKlip 3 Deluxe

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Univerzális mikrofon tartó és fényképezőgép állvány. A szabványos UNC ¼ ”-20 menettel ellátott, bármilyen kameraállványra szerelhető. A mikrofonállványhoz való csatlakoztatás háromféleképpen lehetséges: az állvány fő pólusán - közvetlenül szerelhető fel, az oldalsó rögzítés, a horganyzott állvány karjához való rögzítés. Az IKlip 3 a leginkább sokoldalú tartó az optimális pozícionáláshoz. A sokoldalú, rugalmas vállpánt-tartó kompatibilis bármely tabletvel (iPad Pro, Samsung Galaxy, iPad mini stb.). Kiváló minőségű hőre lágyuló műanyagból készült, robusztus szerkezetet és kis súlyt kínál. Tartós gumitartókat tartalmaz hosszú élettartam érdekében. Ezenkívül biztonságosan tartják a tablettát, és nem kell eltávolítaniuk a készüléket, amikor azt hordozzák. A készüléket védőburkolattal vagy anélkül lehet a tartóhoz rögzíteni. Ezenkívül az iKlip 3 Deluxe verzió lehetővé teszi, hogy egy 1,2 ”-es (30 mm-es) konzolra szerelhető legyen. A poszttartó lehetővé teszi a telepítést másodpercek alatt, és szinte bármilyen pólus elejéhez vagy oldalához csatlakozik, mind vízszintes, mind függőleges. Az 5 szerelési lehetőség sokoldalúan használható.

Package include: iKlip 3 holding bracket, Mic-stand and Tripod mounts, UNC 1/4"-20 male to 5/8"-27 female thread adapter.

  • Holds any iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro and tablet model with screens ranging in size from 7" to 12,9" with case on.
  • Material: thermoplastic.
  • Holding bracket width: 160 mm (min) - 230 mm (max).
  • Weight: 340 g.
  • Colour: Black

Tulajdonságok és jellegzetességek

Gyártás országa

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a IK Multimedia iKlip 3 Deluxe , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | IK Multimedia iKlip 3 Deluxe
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás