Jabees HearLink

Fejhallgató tartozékok | Termékkód: HEARLINK | ID: 297797

SUMMER SALE
- 26%

13 900 Ft

18 900 Ft

A vásárlással megtakarít 5 000 Ft -ot
5d21ó50m
Központi készleten > 5 db
Ingyenes szállítás
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2019.08.27.

Jabees HearLink

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Többfunkciós Bluetooth mikrofon és adó / vevő. Ez egy nagyon kicsi és könnyű eszköz, széles körben használható. Gyakorlati klip segítségével a ruhadarabhoz csatlakoztatható, és vezeték nélküli mikrofonként vagy vezeték nélküli fejhallgatóként használható zenehallgatáshoz. Természetesen kihangosított hívások is lehetségesek, és a készülék párosítható más Bluetooth fejhallgatóval mikrofonnal, és közvetlen kétirányú kommunikációhoz (20 m-es tartomány) használható. A 3,5 mm-es vagy RCA-kábellel a Hearlink csatlakoztatható egy TV-hez, PC-hez és így tovább, és Bluetooth-adóként használható, így a vezeték nélküli eszközök Bluetooth-hangszórókkal vagy fejhallgatókkal vezeték nélkül csatlakoztathatók. Használható bluetooth jel vevőként is, hogy a szokásos hangszórókat vezeték nélkülivé tegye, akár otthon, akár autóban. A csomag tartalmazza a Hearlink, a fejhallgató, a 3,5 mm-es, az RCA és az USB-kábeleket és a 3 különböző méretű sport fülhorogokat. Szín: fekete.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Jabees HearLink , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Jabees HearLink
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás