AirTurn PED Pro

További lábkapcsolók | Termékkód: ATPEDPRO | ID: 283618

AirTurn PED Pro

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A digitális zeneszámok oldalainak forgatásától a diavetítések bemutatásához értékelni fogja az AirTurn PEDpro Bluetooth lábkapcsoló által biztosított kihangosító kényelmet. Ez a kettős lábkapcsoló a legtöbb Bluetooth Smart Ready vagy BLE eszközzel működik, és gyorsan átkapcsolhatja a vezérlőket különböző funkciók végrehajtására. Az érzékeny érintőkapcsolók a stúdió használatához nem szólnak, és a csúszásgátló alaplemez megakadályozza a vezérlő csúszását. Ha a színpadon vagy a stúdióban kézzel kell vezérelni a számítógépes alkalmazásokat.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a AirTurn PED Pro , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | AirTurn PED Pro
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás