Alesis Surge Mesh Kit

Elektromos dobszettek | Termékkód: AI-SURGEMESHKITXEU | ID: 275479

Leárazott szettek
ezzel a termékkel

Alesis Surge Mesh Kit
Goodwood GW 5A Wood Tip
Soundking DF089
LEWITZ HP710

Alesis Surge Mesh Kit

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Surge Mesh Kit egy teljes 8 darabos elektronikus dobkészlet, amely magában foglalja mindazt, amit a dobosnak profi játékosként kell játszania. A 10 "-os kettős zónájú hálós hurok és a három 8" -os kettős zónájú hálós párnák a nagy érzetet és a természetes reakciót, valamint egy 8 "-os, négyszögletű rúgósapkát és pedált tartalmaz. Három cimbál gyakorlatilag korlátlan játékteret kínál: egy lovagló czimbusz, ütköző cimbalom, csillapító funkcióval és hi-hat. Nem csak a hálófejek biztosítják a páratlan választ és a játékosságot, a kompakt méret azt jelenti, hogy a túlfeszültség-készlet ott van, ahol a nagyobb készletek nem tudnak. A Surge modul tele van hangokkal és meglepetésekkel. A háttérvilágítású LCD-képernyő a navigációt szellővé teszi. A dob és a cimbális gombok úgy vannak elrendezve, hogy hasonlítanak egy hagyományos készlet elrendezéséhez, így egyszerű hangok hozzárendelése és készletek készítése gyorsan. A Surge modul 40 klasszikus és modern készenlét készletet tartalmaz. Könnyen csípheti meg a meglévő készleteket, vagy készítse el a sajátját a Surge modulban található 385 kiváló dob, cintányér és ütős hangzás segítségével. A Surge modulon belül értékes extrák is találhatók. A beépített tanulási funkciók, a hatvan zenélő zeneszám és a beépített metronóm lehetővé teszi, hogy javítsa képességeit. Van még egy fejlett szekvenszer és egy teljesítményregiszter, amellyel kibővítheted a zeneszerző képességedet. A számítógép és a mobil eszközök USB MIDI csatlakozásán túl a Surge modul néhány régi iskola MIDI bemeneti és kimeneti csatlakozóját is kínálja, így csatlakoztathat kedvenc MIDI-kompatibilis dobgépéhez, hangmoduljához vagy más audiokészülékéhez. Van egy fejhallgató-csatlakozó a magánjátékhoz, plusz sztereó kimenetek, hogy csatlakozzon egy PA-rendszerhez, erősítőhöz vagy rögzítő konzolhoz. A sztereó aux bemenet lehetővé teszi, hogy elakadjon kedvenc zeneszámain a CD-n vagy MP3-lejátszóján.

Vásároljon Alesis Surge Mesh Kit jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli hangszerhez.

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemények:

5

Ismeri a Alesis Surge Mesh Kit , használja?

Viktor B.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.01.24.

Ez egy nagyon szuper elektromos dob! Egyszerűen össze lehet szerelni, az ütőfelület tekintetében nagyon sok beállítási lehetősége van rengeteg hangzást építettek bele, de számítógéppel összekötve még annál is több lehet. Bővíthető 1 tam és 1 cintányérral, ha elkopik a hálóbőr azt könnyen lehet cserélni akár más gyártóéval is. Kezdő és haladó dobosoknak is ajánlom, sőt még koncertezni is tökéletes, ha erre van szükség. Én fülhallgatóval vagy egy Peavey erősítővel használom.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft -tól
Árgarancia
Árucsere
Saját szerviz
Szaktanácsadás
© 2004-2019 Muziker | Alesis Surge Mesh Kit