Alesis Surge Mesh Kit

Elektromos dobszettek | Termékkód: AI-SURGEMESHKITXEU | ID: 275479

196 900 Ft

Központi készleten 4 db
Ingyenes szállítás
144 pont
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2019.08.26.

Leárazott szettek
ezzel a termékkel

Alesis Surge Mesh Kit
Superlux HD-681 RD
Goodwood GW 5A Nylon Tip
Soundking DF089

Alesis Surge Mesh Kit

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Surge Mesh Kit egy teljes 8 darabos elektronikus dobkészlet, amely magában foglalja mindazt, amit a dobosnak profi játékosként kell játszania. A 10 "-os kettős zónájú hálós hurok és a három 8" -os kettős zónájú hálós párnák a nagy érzetet és a természetes reakciót, valamint egy 8 "-os, négyszögletű rúgósapkát és pedált tartalmaz. Három cimbál gyakorlatilag korlátlan játékteret kínál: egy lovagló czimbusz, ütköző cimbalom, csillapító funkcióval és hi-hat. Nem csak a hálófejek biztosítják a páratlan választ és a játékosságot, a kompakt méret azt jelenti, hogy a túlfeszültség-készlet ott van, ahol a nagyobb készletek nem tudnak. A Surge modul tele van hangokkal és meglepetésekkel. A háttérvilágítású LCD-képernyő a navigációt szellővé teszi. A dob és a cimbális gombok úgy vannak elrendezve, hogy hasonlítanak egy hagyományos készlet elrendezéséhez, így egyszerű hangok hozzárendelése és készletek készítése gyorsan. A Surge modul 40 klasszikus és modern készenlét készletet tartalmaz. Könnyen csípheti meg a meglévő készleteket, vagy készítse el a sajátját a Surge modulban található 385 kiváló dob, cintányér és ütős hangzás segítségével. A Surge modulon belül értékes extrák is találhatók. A beépített tanulási funkciók, a hatvan zenélő zeneszám és a beépített metronóm lehetővé teszi, hogy javítsa képességeit. Van még egy fejlett szekvenszer és egy teljesítményregiszter, amellyel kibővítheted a zeneszerző képességedet. A számítógép és a mobil eszközök USB MIDI csatlakozásán túl a Surge modul néhány régi iskola MIDI bemeneti és kimeneti csatlakozóját is kínálja, így csatlakoztathat kedvenc MIDI-kompatibilis dobgépéhez, hangmoduljához vagy más audiokészülékéhez. Van egy fejhallgató-csatlakozó a magánjátékhoz, plusz sztereó kimenetek, hogy csatlakozzon egy PA-rendszerhez, erősítőhöz vagy rögzítő konzolhoz. A sztereó aux bemenet lehetővé teszi, hogy elakadjon kedvenc zeneszámain a CD-n vagy MP3-lejátszóján.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Hangok száma

600

Előválasztások száma

50

Beépített zeneszámot

60

USB

Igen

MIDI interfész

Igen

Metronóm

Igen

Incl. lábpedál

Igen

Dobverő

Igen

Hálózati adapter mellékelve

Igen

Gyártás országa

Kína

Vásároljon Alesis Surge Mesh Kit jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli hangszerhez.

Teljes értékelés 2 felhasználói vélemények:

5

Ismeri a Alesis Surge Mesh Kit , használja?

Tibor V.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.04.22.

Klassz.

Viktor B.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.01.24.

Ez egy nagyon szuper elektromos dob! Egyszerűen össze lehet szerelni, az ütőfelület tekintetében nagyon sok beállítási lehetősége van rengeteg hangzást építettek bele, de számítógéppel összekötve még annál is több lehet. Bővíthető 1 tam és 1 cintányérral, ha elkopik a hálóbőr azt könnyen lehet cserélni akár más gyártóéval is. Kezdő és haladó dobosoknak is ajánlom, sőt még koncertezni is tökéletes, ha erre van szükség. Én fülhallgatóval vagy egy Peavey erősítővel használom.

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Alesis Surge Mesh Kit
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás