Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Dunlop Pure Formula 65 Nano Gloss

4,75
A felületvédelem kifejezetten azért készült, hogy hangszerei jól nézzenek ki, és kiváló teljesítményt biztosítsanak az elkövetkező években. Ez a szabadalmaztatott formula magas fényű felületet biztosít, amely egyedülálló fényességgel emeli ki...
Készleten > 20 db
Ma elküldjük ,
2024-06-21
Karbantartó eszköz Dunlop Pure Formula 65 Nano Gloss

Dunlop Pure Formula 65 Nano Gloss

5 310 Ft

Termékkód: 6604 | ID: 1111708

Dunlop Pure Formula 65 Nano Gloss

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A felületvédelem kifejezetten azért készült, hogy hangszerei jól nézzenek ki, és kiváló teljesítményt biztosítsanak az elkövetkező években. Ez a szabadalmaztatott formula magas fényű felületet biztosít, amely egyedülálló fényességgel emeli ki hangszere felületének természetes szépségét, miközben megvédi a felületi karcolásoktól, az ujjlenyomat-szennyeződésektől és a játék közben kiömlött verejtéktől.

A Pure Formula 65 Nano Gloss Finishing Polish védelme nemcsak a normál kopástól védi meg műszerét. UV-védelemmel van kiegészítve, amely véd a napfény által okozott fakulás és elszíneződés ellen. Függetlenül attól, hogy hangszerét olyan helyiségbe akasztja, ahol sok napfény éri, vagy élvezi a játékot a kertben verőfényes napsütéses napokon, nem veszíti el hangszere élénk színeit és ragyogó fényét.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Csomagolás

Csomag mennyiség (db)

1


Méretek és súly

Térfogat


Teljes értékelés 4 felhasználói vélemények:

4,75

Ilja K.

Általános benyomás

Dátum
2024.03.14.

Je to Dunlop.