DW

Az immáron több, mint 40 éves múlttal büszkélkedő prémium dobgyártó vállalat, a DW története még a 70-es évek legelején kezdődött. Don Lombardi ezidő tájt nyitotta meg dobiskoláját Santa Monica-n, ahol többek között workshopokat is szervezett, A helyet Drum Workshop-nak nevezte el.

Lombardi barátjával, John Good-dal egyetemben arra jutott, hogy beleássák magukat a dobkészítés rejtelmeibe, saját ízlésük szerint terveznek hangszert. A márka óriási tempóban fejlődött, a kaliforniai gyárat követte a mexikói üzem indítása. Napjainkban már a koreai gyártóüzemben készülnek az alap szériás modellek. A dobtesteken kívül a hardwert is folyamatosan fejlesztik, duplázó pedáljuk az egyik legnépszerűbb a dobosok körében. Custom modelleket is forgalmaznak, szorosan együttműködve a zenészekkel.

Az azóta eltelt idő alatt a márka fogalom lett a dobosok között. A legnagyobb nevek használják a DW dobokat, elég csak Neil Peart, Terry Bozzio, Nick Mason, Tony Royster Jr., Dave Grohl, Abe Laboriel nevét megemlítenünk...

1 - 24 a 166-ból

1 / 7

Vissza a termékekhez

Szűrés

Ár

-

690 Ft

783 901 Ft

Gyártók

1 - 24 a 166-ból

1 / 7

© 2004-2019 Muziker | DW
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Bekapcsolás