Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

EMG

EMG Maverick 5 Set Black

Az EMG Retro Active technológiája szintén áttér az egytekercses modellekre. Az Alnico 5 mágnesekkel felcsavart egyedi tekercsekből készült Maverick Five Set a nagy teljesítményű surf Strat hangokat adja, amelyeket olyan kaliforniai művészek tettek...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 3 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
Most csak 86 070 Ft a következő kóddal MUZMUZ5 
90 600 Ft
Hangszedő EMG Maverick 5 Set Black

EMG Maverick 5 Set Black

90 600 Ft

Termékkód: EMG-MAVERICK-5-SET-BK | ID: 1066018

EMG Maverick 5 Set Black

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az EMG Retro Active technológiája szintén áttér az egytekercses modellekre. Az Alnico 5 mágnesekkel felcsavart egyedi tekercsekből készült Maverick Five Set a nagy teljesítményű surf Strat hangokat adja, amelyeket olyan kaliforniai művészek tettek híressé, mint a The Chantays, a The Surfaris és a King of Surf Dick Dale.

Minden hangszedőnek egyedi hangzása van, hogy bármilyen kapcsolatban briliáns kombinációt hozzon létre. Készüljön fel az aktív világ ütéseire és erejére, kombinálva a klasszikus passzív válaszlépésekkel. A Retro Active Humbuckershez hasonlóan vintage hangzást kap, zümmögés vagy sziszegés nélkül. Üdvözöljük a klasszikus Strat hangszínben, a tipikus sziszegés nélkül, amelyet gyakran bosszantónak talál a Stratocster gitárokon.

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el a pickup értékre vonatkozó irányelveket, hogy összehasonlíthassa meglévő pickupjait az EMG modellekkel.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus

Mágnes típusa


Funkció

Húrok száma

6


Tulajdonságok

Széria

Maverick 5

Hangszedők

Szín

Impedancia

3 kOhm


Csomagolás

Ország

Gyártás országa

USA