Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció
Újdonság

iZotope Insight 2 (Digitális termék)

Ez az átfogó hangmérési és -elemző bővítmény személyes stúdióasszisztenseként működik, rengeteg vizuális visszajelzést és intelligens hangfeldolgozó eszközöket biztosítva az optimális hangeredmények eléréséhez. Az Insight 2 túlmutat a hagyományos...
Letöltés most
11 540 Ft
74 082,57 Ft
- 84 %
Elektronikusan küldjük
Virtuális effekt iZotope Insight 2 (Digitális termék)

iZotope Insight 2 (Digitális termék)

11 540 Ft
74 082,57 Ft
- 84 %

Termékkód: 1124-185 | ID: 1134704

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

iZotope Insight 2 (Digitális termék)

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Ez az átfogó hangmérési és -elemző bővítmény személyes stúdióasszisztenseként működik, rengeteg vizuális visszajelzést és intelligens hangfeldolgozó eszközöket biztosítva az optimális hangeredmények eléréséhez.


Az Insight 2 túlmutat a hagyományos mérésen. Testreszabható felhasználói felülete számos olyan modult tartalmaz, amelyek világos és informatív képet nyújtanak a hangról:

  • Hangosságmérés: Győződjön meg arról, hogy a mix megfelel a műsorszórási és adatfolyam-platformok ipari szabvány hangerő-előírásainak.
  • Spektrális elemzés: Szerezzen értékes információkat a hang frekvenciatartalmáról, hogy segítsen azonosítani a lehetséges maszkolási problémákat és kiegyensúlyozott hangzásképet teremteni.
  • Korrelációmérés: Vizualizálja, hogy a mix milyen jól válik monóvá, biztosítva az egységes hangzást minden lejátszási rendszerben.
  • Érthetőségmérés (Relay Plug-in-nel): (opcionális az iZotope Relay megvásárlásakor) Szerezzen érthetőségi adatokat a mixen belüli vokálokról, hogy segítsen elérni a hallgatók számára az optimális érthetőséget.


Az Insight 2 nem csak a vizualizációról szól, hanem intelligens feldolgozási funkciókkal lehetővé teszi a megalapozott döntések meghozatalát:

  • Hangerő-korrekció: Egy kattintással automatikusan állítsa be a mixet, hogy megfeleljen a hangerő-céloknak.
  • Spektrális alakítás maszkmérővel: Azonosítsa és javítsa a maszkolási problémákat a műszerek között a tisztább, tisztább keverék érdekében.


Könnyedén leegyszerűsített munkafolyamat

  • Testreszabható felület: A beépülő modult a képernyő méretének és preferenciáinak megfelelően testreszabhatja.
  • Testreszabható mérési modulok: Válassza ki a munkafolyamatához szükséges speciális mérési eszközöket, és rendszerezze azokat az optimális megjelenítés érdekében.
  • Többcsatornás támogatás: Zökkenőmentesen dolgozhat különféle hangformátumokkal, beleértve a sztereó és surround mixeket is.


LETÖLTÉS

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus

Kompatibilis valamivel


Funkció

Támogatott plugin formátumok

AU, AAX, VST3


Tulajdonságok

Engedély

Rendszerkövetelmények

Hardverkövetelmények

2 GHz CPU, 4 GB RAM


Ország

Gyártás országa

USA