Nektar Pacer

Egyéb lábkapcsolók | Termékkód: PACER | ID: 286702

Nektar Pacer

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Midi DAW lábkapcsoló. Lehetővé teszi az analóg gitárerősítők DAW, Midi Guitar Software / Hardware és Switching Effects vezérlését. A robusztus építési pedál 10 programozható LED-es háttérvilágítással és 4 relé-kapcsoló csatlakoztatásának lehetősége. 4 külső lábkapcsoló pedál és 2 pedálkijelző csatlakoztatását teszi lehetővé. Nagy kétsoros LED kijelzője és egy gomb a funkciók előbeállításához, programozásához és vezérléséhez. A PACER USB vagy 9V 600mA tápellátással van ellátva / nem tartozék. A Midi csatlakozó külső Midi eszközökhöz vagy Midi USB interfészhez való csatlakoztatásra szolgál. Az EXP 1 és 2 bemenetek egy 6,3 mm-es csatlakozóval lehetővé teszik, hogy 2 valós idejű pedálkijelzést csatlakoztasson (például az NX-P pedált). 2 x lábkapcsoló pedál bemenet, amely 2 lábkapcsoló pedált tartalmaz egy klasszikus 6,3 mm-es csatlakozókábellel vagy 4 lábkapcsoló pedállal, Y-elosztó kábellel. A 4 relé kapcsoló 6,3 mm-es dugaszolóaljzatra van csatlakoztatva a csatornák vezérlésére és a Midi interfész nélküli erősítőkre. A pedál kompatibilis az operációs rendszerrel / illesztőprogramok nélkül: Windows XP, Vista, 7, 8, 10 vagy újabb. Mac OS X 10.5 vagy újabb és Linux. Mérete: 500 x 230 x 47 mm. Tömeg. 3,5 kg. Szín: fekete

Tulajdonságok és jellegzetességek

Gyártás országa

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Nektar Pacer , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Nektar Pacer
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás