Roland El Cajon Mic Processor

Modulok és samplerek | Termékkód: EC-10M | ID: 235126

Roland El Cajon Mic Processor

Kompakt, elemmel működő mikrofon előerősítő és processzor, amely rögzíti az akusztikus Cajon hangzását kondenzátor mikrofon segítségével(tartozék), amely színtén használható trigger számára, különböző külső hangok hozzáadásához és rétegeléshez. A feldolgozás után a jel a készülékre vagy a PA-ra kerül, amely lehetővé teszi a színpadon lévő hang teljes vezérlését. Hangszínek széles skálája, 16 beépített készlet (csörgődob, shaker, djembe, elektronikus dobok és másÖ. Két különböző hang is elérhető a megfelelő beállitással (külömboző hang a cajon élén és középpontján), beépített Looper, külső hangok lejátszása a beépített A / B lábkapcsoló vagy nagydob trigger pedál segítségével. Tápellátás 4 AAA elemmel (akár 5 óra használat) vagy a csomagban található hálózati adapterrel.

Tulajdonságok és jellegzetességek

MIDI interfész

Nem

USB

Nem

Number of Presets

16

Gyártás országa

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Roland El Cajon Mic Processor , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Roland El Cajon Mic Processor
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás