Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Universal Audio Apollo x6 Heritage Edition

Az Apollo x6 lehetővé teszi a zenei producerek és az utómunka stúdiók számára, hogy nyomon kövessék, overdubolják és keverjék az elit A / D és D / A átalakítással, a HEXA Core UAD plug-in feldolgozással, a Dual-Crystal órajelzéssel és az 5.1-es...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban.
1 015 000 Ft
Thunderbolt Audio interfész Universal Audio Apollo x6 Heritage Edition

Universal Audio Apollo x6 Heritage Edition

1 015 000 Ft

Termékkód: AUAD307 | ID: 404280

Universal Audio Apollo x6 Heritage Edition

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az Apollo x6 lehetővé teszi a zenei producerek és az utómunka stúdiók számára, hogy nyomon kövessék, overdubolják és keverjék az elit A / D és D / A átalakítással, a HEXA Core UAD plug-in feldolgozással, a Dual-Crystal órajelzéssel és az 5.1-es surround hangfelügyelettel - mindezt a karcsú Thunderboltban 3 audio interfész Mac vagy Windows rendszerhez.
Az UA 60 éves örökségére épített 16 x 22 interfész két Unison mikrofon előerősítővel, egy teljesen új HEXA Core processzor feldolgozással könnyedén felülmúlja osztályának mindent, ami 50% -kal több DSP-t eredményez az UAD-alapú pluginek futtatásához valós idejű - emellett tartalmazza a LUNA felvételi rendszert, amely egy teljesen integrált alkalmazást biztosít a zene gyártásához.
Az Apollo X sorozat egy új Dual-Crystal órajelet is bemutat - amely speciális kristályokat tartalmaz a 44,1 / 88,2 / 176,4k és a 48/96 / 192k mintavételi frekvenciákhoz - és elképesztően alacsony vibrációt eredményez, kevesebb, mint 10 pikoszekundummal mérve. Ez tiszta felvételeket jelent nem kívánt tárgyak és megbízható sztereó képek nélkül, amelyekben megbízhat.
A 129 dB és -119 dB THD + N dinamikus tartományával az Apollo x6 nyílt természetes hangja verseny a piacon bármely speciális csúcskategóriás átalakítóért - ártól függetlenül - és tökéletes kiindulópont az UAD feldolgozásához.
Az Apollo x6 egy HEXA Core processzorral van ellátva, amely hat DSP chipet tartalmaz, és 50% -kal magasabb UAD processzor teljesítményt nyújt, mint a korábbi Apollos. Ez lehetővé teszi több UAD beépülő modul futtatását, függetlenül attól, hogy valós időben dolgozik-e a Neve, a Manley vagy az API csatornasávokkal, vagy ha nagy számú UAD bővítményt futtat a DAW keverése közben.
A gitárokon található Pultec EQ csövek melegségétől az LA-2A hangokat korlátozó csövekig vagy az eredeti 1176-os vagy Fairchild 670 csöves kompresszor dobokig, a felvételei hatalmas előrelépést fognak nyújtani az UAD által nyújtott gazdag, háromdimenziós analóg hangzással bővítmények.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus

Thunderbolt

Kompatibilitás


Funkció

Előerősítők száma

2

Fantom táp

Kimenetek száma

14

MIDI interfész

Nem

Word Clock

ADAT


Tulajdonságok

Mintavételi frekvencia

Thunderbolt verzió

3

AES / EBU

Nem

MADI

Nem

Állványra szerelhető


Bemenetek és kimenetek

Hangszerbemenetek

2

Vonali bemenetek

6

Line-Out kimenet

6

Fejhallgató bemenet

S/PDIF

Ethernet

Nem

Mikrofon bemenet


Csomagolás

Csomag tartalma

Adapter, Szoftver, Kézi


Töltés

Tápegység

Adapter

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Nem


Tartozékok

Hálózati adapter mellékelve

Igen


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők