Behringer DeepMind 6

Szintetizátorok | Termékkód: DEEPMIND-6-EU | ID: 296740

Behringer DeepMind 6

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

37 billentyűzet billentyűzet. Jellemzők, mint a 6-hang analóg poliszinsz, 2 DCO minden hanghoz, Zajgenerátor, DCO szinkronizálás és hanghangolás / hangolás, 256 presets; 1024 memóriahely-javítás a 8, 128, 2/4 aluláteresztő szűrő, további nagynyomású szűrő, 3 burkolószűrő: VCA, VCF és delegált módban. Minden hang független LFO és Unison módokkal van felszerelve. A billentyűzet kiterjedt Matrix 8-busz modulációval, 4 integrált digitális effektegységgel rendelkezik, több mint 30 féle effektussal, Hard-bypass, Arpeggiator / 32-track szekvenáló kapu-idő vezérléssel, LCD kijelzővel, navigációs gombokkal, adatcsúszka CV / pedál a moduláris rendszerhez való csatlakozáshoz. Minden paramétert Wi-Fi-n keresztül lehet vezérelni, személyre szabva PC és tablet alkalmazásokkal. Tartalmaz USB és MIDI kapcsolatokat is. Az Egyesült Királyságban tervezett és fejlesztett

Tulajdonságok és jellegzetességek

Billentyűk száma

37

Polifónia

6

Gyártás helye

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Behringer DeepMind 6 , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 49,00€ felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Behringer DeepMind 6
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás