Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Boss MT-2

3,55
Az 1991-ben bemutatott, ikonikus MT-2 Metal Zone továbbra is a high-gain torzítók királyának számít a gitárosok körében szerte a világon, és több mint egymillió értékesített példány jellemzi. Vastag, telített hangzása tökéletesen megfelel a metal...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 3 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-27
Gitáreffekt Boss MT-2

Boss MT-2

54 900 Ft

Termékkód: MT-2 | ID: 100068

Boss MT-2

Az 1991-ben bemutatott, ikonikus MT-2 Metal Zone továbbra is a high-gain torzítók királyának számít a gitárosok körében szerte a világon, és több mint egymillió értékesített példány jellemzi. Vastag, telített hangzása tökéletesen megfelel a metal stílusokhoz, és kiválóan alkalmas kemény ritmusok és szárnyaló szólók játékára más műfajokban is. Hihetetlenül széles hangformáló tartományával és rendkívül sima sustain képességével a sokoldalú MT-2 gazdag torzított hangok óriási tárházát kínálja bármilyen zenei környezetben.

Az MT-2 a BOSS második legnépszerűbb torzító pedálja a DS-1 után. Tartós sikerének titka, hogy bármilyen hangerő mellett tömör, kemény hangzást és "singing sustain"-t biztosít, amely minden tudásszinten azonnal inspiráló játékélményt nyújt. A sima hangkarakterének és a félparametrikus középtartományú, aktív EQ-nak köszönhetően az MT-2 minden típusú gitárerősítővel jól működik, beleértve a tiszta, „pedál platformos” erősítőket is.

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az MT-2 belsejében egy innovatív analóg áramkör található, amely gazdag nehéz hangzást hoz létre. Két erősítési szint van sorba állítva. Az első szakasz tiszta hangzást biztosít a középső tartományban, ami a második szakasznak agresszívabb karaktert ad. A torzítás előtt és után alaposan beállított szűrők (összesen hét fok) biztosítják, hogy a hang minden beállításban pontos és jól meghatározott legyen, veszteség vagy hiba nélkül.

Az MT-2 fejlett hangformáló képességei messze felülmúlják a legtöbb analóg hajtáspedál képességeit. Hála nekik, sokféle hangot konfigurálhat, a mély ritmikus hangoktól a középső sávot hangsúlyozva az éles, szúrós hangokig, amelyek még a legsűrűbb keverékben is áttörnek. Az alacsony, középső és magas vezérlők a hang torzítás utáni konfigurálásához 15 dB erősítést vagy csillapítást kínálnak. A hang tökéletesen alkalmazkodik a gitár vagy az erősítő típusához, vagy teljesen új hangzást hozhat létre. A középfrekvenciák képezik minden gitár hangjának alapját. Az MT-2 változtatható vezérléssel állítja be a frekvenciát ebben a kritikus sávban 200 Hz és 5 kHz között.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Funkció

True bypass

Nem


Tulajdonságok

Szín


Bemenetek és kimenetek

Bemenet

Kimenetek


Csomagolás

Csomag tartalma


Töltés

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Akkumulátor típusa

9V

Tápegység


Tartozékok

Hálózati adapter mellékelve

Nem


Méretek és súly

Szélesség (mm)

73

Height (mm)

59

Mélység (mm)

129

Súly (g)

385


Ország

Gyártás országa

Taiwan


Ajánlott kiegészítők

Vásároljon Boss MT-2 jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli termék.

Elérhető szettek:

Értékelés

3,55 / 5

Az értékelések száma alapján: 142

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

M

Marek P.

sk Zászló

Szlovákia

2023.10.24.

M

Margita G.

sk Zászló

Szlovákia

2023.06.06.

M

Margita B.

sk Zászló

Szlovákia

2023.05.21.

P

Peter M.

sk Zászló

Szlovákia

2023.04.16.

M

Milan F.

cz Zászló

Csehország

2022.08.09.

Értékelt változat

SUPER

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.