Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Boss MT-2W

5
Pedál effekt gitárokhoz. Különösen alkalmas kemény szikla, fém vagy punk. Ez a prémium pedál analóg Waza Craft áramkört tartalmaz. Az egyedülálló kettős erősítésű plug-in lehetővé teszi az intenzív elektro-torzítást és a mélyhangkiemelést. Három...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban. Ha nem szeretnél várni, tekintsd meg ezeket az alternatív termékeket (4).
Gitáreffekt Boss MT-2W

Boss MT-2W

63 700 Ft

Termékkód: MT-2W | ID: 292046

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Boss MT-2W

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Pedál effekt gitárokhoz. Különösen alkalmas kemény szikla, fém vagy punk. Ez a prémium pedál analóg Waza Craft áramkört tartalmaz. Az egyedülálló kettős erősítésű plug-in lehetővé teszi az intenzív elektro-torzítást és a mélyhangkiemelést. Három sávos hangszínszabályozóval rendelkezik a pontos hanghangoláshoz és a LED-es világításhoz. A feszültség 9 V-os vagy 9 V-os adapterrel lehetséges (nem tartozék). Méretek: 73 x 129 x 59 mm. Súly: 440 g. Szín: fekete.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus


Funkció

True bypass

Nem


Tulajdonságok

Széria


Bemenetek és kimenetek

Bemenet

Kimenetek


Töltés

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Akkumulátor típusa

9V

Tápegység


Tartozékok

Hálózati adapter mellékelve

Nem


Ország

Gyártás országa

Japán


Ajánlott kiegészítők

Teljes értékelés 27 felhasználói vélemények:

5

Gyula V.

Általános benyomás

Dátum
2024.02.16.

Standard üzemmódban is nagyszerű hangzások érhetőek el ezzel a pedállal, de ezt eddig is jól tudtuk róla, akik a metál zene berkein belül gitározunk. A custom üzemmód azonban új hangzásbéli dimenziók megnyitására hívatott.

norbert h.

Általános benyomás

Dátum
2019.10.28.

nagyon gondolkodtam rajta, hogy melyik verziót vegyem meg belőle, de nem bántam meg, hogy a waza craft mellett döntöttem. ugyanúgy tudja a klasszikus metalzone hangot, viszont azt már tényleg ezer felvételen hallgattuk, az új tónus viszont tényleg nagyon modern és friss. valamivel vékonyabb és szárazabb, más eq beállítást igényel, nem lehet büntetlenül kapcsolgatni a kettő között. amit kifejezetten szeretek benne, hogy eszement tartományokban lehet állítani minden paramétert, a harmada is már bőven elég lenne szélsőséges beállításokhoz.

Krzysztof B.

Általános benyomás

Dátum
2024.03.06.

Każdy znajdzie coś dla siebie jeśli chodzi o brzmienie.

Lukáš D.

Általános benyomás

Dátum
2024.02.26.

Top overdrive/distortion pedal ever! Ten custom mode je perfektny. Zvukovo to nie je len na metal, da sa nastavit aj jemnesie skreslenie.

Andrej S.

Általános benyomás

Dátum
2023.10.08.

Najprv som chcel objednávku zrušiť. Tak sa ale nestalo, keďže som písal na zákaznícky servis a ešte pred expedíciou žiadal o zrušenie, avšak bez odpovede. Efekt mi teda bol Po dodaní pedálu a skúške cez IR loader ma efekt milo prekvapil. Štandardný mód je výborný, no custom mód je vynikajúci. Pedál sa naozaj podaril a zostane súčasťou môjho "ampless mikrovybavenia". Kombinácia pedálu s IR loaderom je na tiché hranie a nahrávanie uspokojivá. Aj keď charakter zvuku nie je na sto percent moja šálka kávy, efekt môžem odporučiť.