Music Sales The Blues Box Guitar Kit

További akusztikus gitárok | Termékkód: 9781743677582 | ID: 283606

Music Sales The Blues Box Guitar Kit

12 900 Ft

15 900 Ft

A vásárlással megtakarít 3 000 Ft -ot
Központi készleten > 20 db
Ingyenes kiszállítás 30 000 Ft felett
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2020.07.09.

Music Sales The Blues Box Guitar Kit

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Készítsd el saját Blues Box gitárodat, és megtanulod játszani ezt a teljes készletet. A Blues Box gitárkészlet tartalmaz mindent, amire szükséged lesz Blues Box Guitar Aficionado, bárki lehet egy blues gitáros, ez az egyszerű konstrukciós slide gitár. A Blues Box gitár megtanulása könnyű és szórakoztató Nick Bryant egyszerű utasításokkal. A könyv tartalmaz egy történetet a Cigar Box gitárról és a Blues Box gitárról, növelheti a blues-playing bizalmát az audio CD-n, ami arra ösztönzi majd Önt, hogy a következő Blues Box gitárérzék lett. Ez a készlet tartalmazza: A Blues Box gitárkönyvet - Tiszta, tájékoztató utasításokkal rendelkezik arról, hogyan könnyedén összeszedheti és lejátszhatja a Blues Box gitárját, beleértve a pásztázást, a szedést és a csúszást. A Blues Box gitár - Különösen a könyvhez való használatra készült, ez a készlet tartalmazza az összes szükséges részét, hogy könnyedén létrehozhassa a kiváló minőségű Blues Box gitárját, valamint a csúszó jeleket és pontokat, amelyek segítenek Önnek a dia és az akkord helyzetében.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felajánlott konfiguráció

Preferált kéz

Húrok száma

Kivágas (Cutaway)

Nem

Szín a gyártó szerint

Natural

Gyártás országa

Kína

Teljes értékelés 5 felhasználói vélemények:

2,85

Ismeri a Music Sales The Blues Box Guitar Kit , használja?

Pál Z.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.06.03.

Az előttem értékelőnek nem tűnt fel, hogy ez egy slide gitár, így a festett bundok szükségszerűek, és helyesen lefogva (nem lenyomva) nem is lesz hamis. A három hangolókulcsból az egyik elég ócska, de ha egyszer sikerül behangolni, szépen tartják a hangot. Erősítés nélkül is meglepően jól szól (azért egy papírdobozról beszélünk). A pickup zseni, egy jó akusztikus effektel elképesztő dolgokat lehet belőle kihozni. Gerjedésre hajlamos, érdemes vigyázni ;) A hozzá adott füzetből-CD-ről két óra alatt meg lehet tanulni használni. Kicsit több gyakorlással meg így: https://www.youtube.com/watch?v=SQ749xKXUdk

Krisztián E.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2018.11.28.

Mindenkit óvok attól, hogy megvegye ezt a hangszert! Olcsó karton- vagy műanyag dobozból van, famintás matricával bevonva. A bundok csak festve vannak, gyakorlatilag teljesen hamisan szólnak a húrok is, lehetetlen behangolni még digitális hangolóval is. Ha a húr jól zeng, lefogva már fél hangot csúszik. Egy egész délután és este próbáltam behangolni, végül ment a kukába. Az ár-érték arány közepes, egy ennyire használhatatlan hangszer tízezret sem ér meg. Jelzem, nem a Muziker hibája, ez csak a hangszert minősíti, a Muzikerrel maximálisan elégedett vagyok.

Tamara H.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.11.14.

Lenka Č.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.01.16.

Ján K.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.01.15.

Ak nahodou pokukujete po trojstrunovej gytare , tak tuto nekupujte. Sranda pre male deti.Telo je z neakeho lisovaneho kartonu a zvuk na nic. Aj jednostrunka, co som spravil z drevenej krabicky a nasady na metlu, mala lepsi zvuk.

© 2004-2020 Muziker | Music Sales The Blues Box Guitar Kit
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás