Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Universal Audio Sphere DLX Stúdió mikrofon

Az UA Sphere DLX modellező mikrofonrendszer a klasszikus mikrofonok hangzását biztosítja, a The Beatlestől és Beyoncétől a Radioheadig és Frank Sinatráig mindenki. A Neumann, Telefunken, AKG, Sony és mások 38 legendás mikrofonmodelljét tartalmazó...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 2 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
568 600 Ft
Stúdió mikrofon Universal Audio Sphere DLX Stúdió mikrofon

Universal Audio Sphere DLX Stúdió mikrofon

568 600 Ft

Termékkód: SPHERE-DLX | ID: 1093687

Universal Audio Sphere DLX Stúdió mikrofon

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az UA Sphere DLX modellező mikrofonrendszer a klasszikus mikrofonok hangzását biztosítja, a The Beatlestől és Beyoncétől a Radioheadig és Frank Sinatráig mindenki.

A Neumann, Telefunken, AKG, Sony és mások 38 legendás mikrofonmodelljét tartalmazó Sphere DLX a valaha készült legkeresettebb szalag-, kondenzátor- és dinamikus mikrofonokat kínálja produkcióinak.

A Sphere DLX lehetővé teszi, hogy bármilyen interfésszel, bármilyen DAW-ban hallgassa a klasszikus mikrofonokat a felvétel előtt, közben és után. Az Apollo interfésszel párosítva pedig közel nulla késleltetéssel megteheti.

A két kapszula kialakításával a Sphere DLX segítségével könnyedén rögzíthet zongorát, dobokat, vonósokat és egyéb hangokat sztereóban. A változatosabb sztereó kép érdekében akár különböző mikrofonmodelleket is használhat a bal és a jobb csatornán. Ezenkívül a Dual Mode funkcióval két mono mikrofon hangját keverheti klasszikus hangzású mikrofonfelvételek készítéséhez pergődobokon és gitárszekrényeken.

Könnyedén megszelídítheti a szobaszínezést a tisztább, professzionálisabb felvételek érdekében az IsoSphere segítségével és szakértői előbeállításaival, amelyek a hálószobák stúdióitól kezdve a sE Reflexion Filters, az Aston Halo, a Kaotica Eyeball és egyebek népszerű szigetelőszűrőiig mindenre szabottak.

A két aranyozott membránnal és az osztályában található mikrofonok közül a legalacsonyabb zajjal a Sphere DLX egy prémium nagymembrános kondenzátormikrofonnal látja el stúdióját, amelyet precíziós tervezéssel úgy terveztek, hogy évekig inspiráljon zenéihez, podcastjaihoz és hangközvetítéseihez.

A dobozból kivéve a Sphere DLX mikrofon professzionális csillapítóval, 7,6 m-es kábellel, mikrofonállvány-tartóval és hordtáskával rendelkezik – így pillanatok alatt a legendás mikrofonok hangjával alkothat.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Használat


Funkció

Irányjellemző

Kapcsolódási felület

XLR

THD

1%

Kapcsoló

Fantom táp


Tulajdonságok

Kapszula típus

Frekvenciatartomány

Impedancia

Szín

Fekete


Bemenetek és kimenetek

USB

Nem

Kimenetek

XLR


Akusztika

Maximális hangnyomás (SPL)


Effektek

Szűrő

Nem


Csomagolás

Csomag tartalma

Shockmount, Mikrofonkengyel, XLR-XLR kábel


Töltés

Tápegység

48V Phantom


Méretek és súly

Átmérő (mm)

63

Height (mm)

255

Súly


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők