Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Universal Audio Sphere LX Stúdió mikrofon

Az UA Sphere LX modellező mikrofonrendszer a klasszikus mikrofonok hangzását biztosítja a The Beatlestől és Beyoncétől a Radioheadig és Frank Sinatráig mindenki által használt, kisebb, kedvezőbb árú csomagban. A Neumann, Telefunken, AKG, Sony és...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
434 100 Ft
Stúdió mikrofon Universal Audio Sphere LX Stúdió mikrofon

Universal Audio Sphere LX Stúdió mikrofon

434 100 Ft

Termékkód: SPHERE-LX | ID: 1093688

Universal Audio Sphere LX Stúdió mikrofon

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az UA Sphere LX modellező mikrofonrendszer a klasszikus mikrofonok hangzását biztosítja a The Beatlestől és Beyoncétől a Radioheadig és Frank Sinatráig mindenki által használt, kisebb, kedvezőbb árú csomagban.

A Neumann, Telefunken, AKG, Sony és mások 20 legendás mikrofonmodelljét tartalmazó Sphere LX a valaha készült legkeresettebb szalag-, kondenzátor- és dinamikus mikrofonokat kínálja produkcióinak.

A Sphere LX lehetővé teszi, hogy bármilyen interfésszel, bármilyen DAW-ban hallgassa a klasszikus mikrofonokat a felvétel előtt, közben és után. Az Apollo interfésszel párosítva pedig közel nulla késleltetéssel megteheti.

Keverje össze két mono mikrofon hangját a Sphere LX kettős üzemmódjával a dobok és gitárkabinok mikrofonjainak gazdag hangzású kombinációihoz.

Könnyedén megszelídítheti a szobaszínezést a tisztább, professzionálisabb felvételek érdekében az IsoSphere segítségével és szakértői előbeállításaival, amelyek mindenre szabottak, a hálószobastúdiótól kezdve a sE Reflexion Filters, az Aston Halo, a Kaotica Eyeball és egyebek népszerű szigetelőszűrőiig.

A két aranyozott membránnal és az osztályában lévő mikrofonok közül a legalacsonyabb zajjal a Sphere LX egy prémium nagymembrános kondenzátormikrofonnal látja el stúdióját, amelyet precíziós tervezéssel úgy terveztek, hogy éveken át ihletet adjon zenéihez, podcastjaihoz és hangközvetítéseihez.

A dobozból kivéve a Sphere LX 3 m-es kábellel, mikrofonállvány-tartóval és hordtáskával érkezik – így pillanatok alatt a legendás mikrofonok hangjával alkothat.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Használat


Funkció

Irányjellemző

Kapcsolódási felület

XLR

THD

1%

Kapcsoló

Fantom táp


Tulajdonságok

Kapszula típus

Frekvenciatartomány

Impedancia

Szín

Fekete


Bemenetek és kimenetek

USB

Nem

Kimenetek

XLR


Akusztika

Maximális hangnyomás (SPL)


Csomagolás

Csomag tartalma

Mikrofonkengyel, XLR-XLR kábel, Kézi


Töltés

Tápegység

48V Phantom


Méretek és súly

Átmérő (mm)

50

Height (mm)

195

Súly


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők