Boss RC-10R Rhythm Loop Station

Looper / Sampler gitár pedálok | Termékkód: RC-10R | ID: 314709

Boss RC-10R Rhythm Loop Station

102 900 Ft

Központi készleten 3 db
Ingyenes szállítás
502 pont
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2020.07.08.

102 900 Ft

Chodov Praha - 1 db
N. Karolína Ostrava - 1 db
Aupark Košice - 1 db
Anděl Park Praha - 1 db
Aupark Hradec Králové - 1 db
Digital Park Bratislava - 0 db
Nisa Liberec - 0 db
Olympia Plzeň - 0 db
Bory Mall Bratislava - 0 db
Aupark Žilina - 0 db

Boss RC-10R Rhythm Loop Station

A kompakt RC-10R a dal-alapú loopolást és organikus ritmusokat ötvözi, friss inspirációt adva ezáltal az élő előadásokhoz, dalszerzéshez és napi gyakorláshoz. Ez az új generációs Loop Station valós időben dolgozik, így lehetővé teszi a zene spontán kibontakozását és állandó mozgásban tartását két különleges dalszekcióval (intro/ending és rhythm fill). A beépített vezérlők és loop indikátorok egyszerű, jól áttekinthető kezelést garantálnak, de külső kapcsolókkal és MIDI-n keresztül még tovább bővíthetjük a vezérlési lehetőségeket. Az óriási ritmuskönyvtár szinte az összes zenei műfajt lefedi, de saját ritmusok importálásával egyénivé is alakítható az RC-10R egy adott dalhoz vagy stílushoz.

•    Új generációs eszközök az előadáshoz, kombinálható dal-alapú loopok és dinamikus ritmusok egy kompakt készülékbe sűrítve.
•    290 preset ritmusával szinte minden műfajt lefed, beleértve két különleges szekciót intro/ending fill-ekkel és két átvezető fill-el. 
•    16 sokoldalú dobszett, csúcsminőségű hangszínekkel a BOSS és Roland ritmuskönyvtáraiból.
•    Sztereó loop-generátor hat óra felvételidővel és kategóriájában kiemelkedő 32-bites AD/DA átalakítással és 32-bites lebegőpontos processzálással.
•    Kétsávos, soros működés loopelőadások felépítéséhez két független dal part használatával.
•    Két kör alakú indikátor a loop-és ritmuslejátszás státuszának megjelenítéséhez
•    Egyszerű működés az informatív LED kijelzővel és a jól áttekinthető kezelőfelülettel
•    99 frázismemória és 50 felhasználói ritmus belső tárolása
•    Kiválasztható kimeneti szűrő a gitár-és ritmushangszínek optimalizálásához egy gitárerősítő vagy teljes hangrendszer számára.
•    Kiterjesztett vezérlés támogatása külső lábkapcsolókkal, expression pedállal vagy MIDI-n keresztül
•    Teljes MIDI I/O helytakarékos mini TRS aljzatokon keresztül (a BMIDI-5-35 adapterkábel külön beszerezhető)
•    További ritmusok és WAV loop-ok letöltése a BOSS Tone Central-ból
•    Mac/Windows szoftver WAV loopok és felhasználói ritmusok importálásához SMF formátumban  
•    A BOSS Tone Central-ban további letölthető tartalom áll rendelkezésre.
 

Új generációs Loop Station a modern előadók számára
A BOSS híres Loop Station termékei piacvezetők a világon. A számos elérhető modell széleskörűen támogatja az egyéni kreatív elképzeléseket mindenfajta zenész számára. Az RC-10R a Loop Station sorozat legújabb tagja, amely a ritmusokkal és dal-alapú loopokkal dolgozó mai, népszerű előadóktól merít inspirációt. Az azonnali zenekészítéshez kifejlesztett RC-10R egy különleges eszköz a gitárosok és énekes-dalszerzők számára a zenei ötletek szabad kibontakoztatásához, valamint dinamikus és rabul ejtő élő előadásokhoz. 
 

Dal-alapú looper és okosdobgép egy készülékbe sűrítve   
Az RC-10R a loopokat és ritmusokat a legkifinomultabb és interaktívabb módon szólaltatja meg együtt. Más Loop Station készülékek alapritmusaihoz képest az RC-10R minden egyes ritmusa teljes dalstruktúrával rendelkezik, külön part-ok használatával. A kétsávos loop-generátor sorba kapcsolva és tökéletes szinkronban működik a ritmussal, így képes egyéni ritmuskísérettel rendelkező, független dalrészek rögzítésére. A két fill variáció természetes energiával tölti meg a dalon belüli átvezetéseket, az intro és ending fill-ek pedig a dal organikus indítását és lezárását végzik.
 

Csúcsminőségű ritmushangszínek és organikus groove-ok 
Az RC-10R minden műfajban megállja a helyét, legyen szó rock, pop, akusztikus, latin, jazz, elektronikus stb. zenéről.  A saját zenék támogatásához több mint 280 beépített ritmusstílus áll rendelkezésre, természetes és organikus groove-okkal. Ha ennél többre van szükség, saját SM ritmusok egyszerű importálása is lehetséges a dedikált Mac/Windows szoftverrel és ezek tárolása az 50 felhasználói memóriahelyre. Minden stílushoz egyszerűen változtatható meg a 16 különböző dobszett hangzása, így például egy kemény rock groove azonnal könnyű percussion hangzássá változtatható vagy bármire a kettő között.   
 

A saját kreatív megközelítéshez adaptálva   
Az RC-10R loop-és ritmusgenerátor tökéletes harmóniában működik együtt, de ezeket egymástól függetlenül is lehet használni. Ritmuskíséret nélkül is felépíthetünk két független loopot, amely tökéletes megoldás leegyszerűsített dalok és háttérzenék kibontakoztatásához. De az RC-10R használható lábbal vezérelt dobgépként is, valós időben vezérelve a dalrészeket és fill-eket élő színpadi kíséretek megszólaltatásához, jammeléshez és gyakorláshoz.    
 

Kibővített vezérlés a haladó felhasználáshoz
Interaktív kijelzőivel és többfunkciós vezérlőivel az RC-10R egy önálló erőmű. Azonban vannak felhasználók, akik még több vezérlési lehetőséget várnak a készüléktől. Először is rendelkezésre áll egy aljzat akár két lábkapcsoló vagy egy expression pedál csatlakoztatásához a stop, undo/redo, loop volume és más funkciók vezérlése érdekében. Továbbá a helytakarékos TRS aljzatokon keresztül elérhető MIDI kimeneten/bemeneten keresztül rengeteg a funkció és szinkronopció vezérelhető közvetlenül egy másik MIDI készülékről.  
 

Kategória-vezető loop-generátor
A BOSS Loop Station készülékek népszerűségéhez nagyban hozzájárul a kiváló hangminőség, melyet az RC-10R az eddigi legmagasabbra szintre emel. A loopok felvételéért felelős motor 32-bites AD/DA átalakítót és 32-bites lebegőpontos processzálást alkalmaz, így hangminőség tekintetében a legjobb stúdióeszközökkel rivalizál. És mint minden Loop Stations, képes a száraz jelet 100% analóg formában megtartani a természetes, nyers hang megőrzéséhez. 
 

Optimalizált hangzás bármilyen összeállítással 
Az elektromos gitár és ritmus eltérő erősítést igényel — a gitárosok gyakran az erősítőre támaszkodnak a hang kialakításánál, míg a dobgépeknek tisztán és nagy hangtartományban megszólaló rendszerre van szükségük a legjobb hangzás eléréséhez. Az RC-10R ezt is megoldja, mivel a looper hangját és a ritmusokat képes külön kimeneteken keresztül kiküldeni független erősítőrendszerekre. Ha azonban nem áll rendelkezésre két erősítő vagy szeretnénk egyszerűbb összeállítást használni, az RC-10R erre is tud egy trükköt. Több egyedi szűrő áll rendelkezésre, hogy egyetlen rendszerhez optimalizálja a gitár-és ritmushangot, legyen szó gitárerősítőről, PA rendszerről vagy stúdiómonitorról. 
 

Tulajdonságok és jellegzetességek

Típus

Beépített effektusok

Igen

True bypass

Nem

Szín

Kimenetek

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Nem

Hálózati adapter mellékelve

USB

MIDI interfész

Gyártás országa

Indonézia

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Boss RC-10R Rhythm Loop Station , használja?

© 2004-2020 Muziker | Boss RC-10R Rhythm Loop Station
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás