Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Electro Voice RE3-BPGC-5L

5
Vezeték nélküli eszköz UHF rendszer, testcsomag adóval, GC3 szerszámkábellel és vevővel. Egy speciális 6,3 mm-es jack kábel és egy mini XLR csatlakozó lehetővé teszi, hogy a készülék csatlakozzon a testcsomag-adóhoz. A rendszer egyszerű működést...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban. Ha nem szeretnél várni, tekintsd meg ezeket az alternatív termékeket (4).
217 900 Ft
220 600 Ft
Vezeték nélküli rendszer gitárhoz / basszusgitárhoz Electro Voice RE3-BPGC-5L

Electro Voice RE3-BPGC-5L

217 900 Ft
220 600 Ft

Termékkód: RE3-BPGC-5L | ID: 314637

Electro Voice RE3-BPGC-5L

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Vezeték nélküli eszköz UHF rendszer, testcsomag adóval, GC3 szerszámkábellel és vevővel. Egy speciális 6,3 mm-es jack kábel és egy mini XLR csatlakozó lehetővé teszi, hogy a készülék csatlakozzon a testcsomag-adóhoz. A rendszer egyszerű működést biztosít a RE3 frekvencia keresési funkciónak és a robusztus adó és a sokféleség-vevő közötti szinkronizációnak köszönhetően.

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

  • A csomag tartalma: GC3 szerszámkábel, RE3-BPT adó - testtáska, RE3-RX vevő, 2 antenna, tápegység, 2 AA elem, állványra szerelhető tartozékok, kézi
  • Frekvencia: 488 - 524 MHz
  • Hangolási sávszélesség: 36 MHz
  • Választható frekvenciák: 1440
  • Kimeneti teljesítmény: 10 és 50 mW
  • Fekete szín

Tulajdonságok és jellegzetességek

Tulajdonságok

Rendszer

UHF

Frekvencia sáv


Ország

Gyártás országa

Taiwan


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

5 / 5

Az értékelések száma alapján: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

D

Dragan S.

ro flag

Románia

2020.07.04.

PRO: Un sistem wireless cu specificatii foarte bune la un preț corect! Alte mărci vand astfel de sisteme cu preturi de 2-3 ori mai mari. Îl folosesc la un acordeon electronic Roland FR4x - sunet impecabil, fara interferente si distanta de transmisie foarte mare. L-au incercat colegii si pe chitara și suna la fel de bine. CONTRA: Acest sistem cu toate ca bodypackul folosește aceeasi mufa minixlr cu 4pini similara cu a microfonului ptr instrument Shure Beta98H nu sunt compatibile( chiar dacă se refac legăturile pe mufa minixlr4p) INFO: Electrovoice miniXlr 4pini: 1-ground, 2-signal, 3-fantom, 4-NC.// Shure minixlr 4pini: 1-ground, 2-fantom, 3-signal, 4-NC. Probabil ar trebui sa funcționeze bine cu microfoane ce nu sunt condenser - dar nu sunt sigur. Muziker, ptr comunicare și profesionalism 5 *****. De de nota 10.

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.