ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp

Elektroakusztikus gitár effektek | Termékkód: TONEWOODAMP | ID: 306398

ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Előerősítő és effekt processzor akusztikus gitárhoz. A ToneWoodAmp a gitár hátsó részén mágnesekkel van felszerelve, anélkül, hogy beavatkozásra és a műszer károsodására lenne szükség. A telepítés után erősíti a gitár természetes hangját, és lehetővé teszi olyan hatások használatát, mint a reverb, a visszhang, a késés, a tremolo és még több, gitárerősítő használata nélkül. Emellett hihetetlen hangerőt és helyet ad a gitárnak. Ugyanakkor a ToneWoodAmp többfunkciós processzorként is működik, amely bármilyen erősítőhöz, PA rendszerhez és iOS eszközhöz csatlakoztatható. Kompatibilitást kínál audio- és MIDI-alkalmazásokkal, számos effektust és hangszer hangot adva. Az eszközt akkumulátorok táplálják, így bárhol használható.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Gyártás helye

Kína

  • Inputs and outputs: Input: 1 x 6,3 mm jack (from guitar). Output: 1 x 6,3 mm (to amp or PA). 3,5 mm jack TRRS I/O for iDevice (and other devices).
  • Effects: Built-in 8 effects: 3 types of Reverb, Delay, Tremolo/Delay, Leslie style Tremolo, Auto-Wah and Overdrive.
  • Effect parameters: each effect has three parameters. For example, the delay/echo effect has the following: Speed, Feedback and Reverb.
  • Save/recall of effect settings: there are 10 memory locations for each effect where you can store/recall favorite effect settings.
  • Power: 3 AA batteries hold for an average of 8 hours.
  • Colour: Black

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás