Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm

A Gabel Stretch Lite rúd ideális termék azok számára, akik professzionálisan edzenek Nordic Walkingot, és minőségi terméket szeretnének, amely maximális teljesítményt biztosít. A 75-130 cm (30" - 52") hosszúságot lefedő két szektoros teleszkópos...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 3 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
Nordic Walking sétabotok Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm

Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm

27 500 Ft

Termékkód: 7008352621000 | ID: 1045732

Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Gabel Stretch Lite rúd ideális termék azok számára, akik professzionálisan edzenek Nordic Walkingot, és minőségi terméket szeretnének, amely maximális teljesítményt biztosít.

 • A 75-130 cm (30" - 52") hosszúságot lefedő két szektoros teleszkópos rúd minden 1,20-1,85 m magasságú sportoló igényeit kielégíti. Ez a modell két alumíniumötvözet csőből áll: a felső 16 mm, az alsó 14 mm átmérőjű. A zárrendszernek és a TPL-bővítésnek köszönhetően lehetősége van a hosszúság igény szerinti változtatására. Egyszerűen csavarja meg a csövek két végét a pálcán lévő utasítások szerint. Miután elérte a kívánt hosszúságot, egyszerűen csavarja az ellenkező irányba a csövek rögzítéséhez.

A felhasznált anyagoknak köszönhetően a Stretch Lite modell nagyon könnyű, ugyanakkor strapabíró és erős.

 • A Dual Cork nyél ideális hosszú sétákhoz nyáron és alacsony hőmérsékleten, mivel a természetes parafa a legjobb anyag a kézzel való közvetlen érintkezéshez. A Comfort NCS heveder szilárd és biztos fogást biztosít az utazás során. Az NCS rendszernek köszönhetően bármikor felszabadíthatja a kezét. Csak nyomja meg egy egyszerű gombot a markolaton, és a keze szabaddá válik.

A Gabel Stretch Lite ütő Vario Fit Carbide csúccsal és TR lemezzel van felszerelve, hogy ütőd ne fúrjon bele puha talajba, míg az éles és tartós Widia hegy kivételes tapadást garantál bármilyen talajon. Két gumi Roaster Pad is tartozik hozzá, ideális azok számára, akik szeretnék csillapítani a pálcák ütését kemény felületen.

 • A Stretch Lite modell minden igényt kielégít a napokig tartó szabadban.

Fast Lock - Gyors és megbízható

 • Az innovatív FAST LOCK rendszer egy excentrikus mechanizmuson alapuló külső reteszelő technológia, amely alternatívát kínál a csőforgatást igénylő szabványos zárrendszerekkel szemben. Ez a rendszer egy külső kar segítségével rögzíti a csöveket, és nagyon gyors és megbízható még extrém hideg körülmények között vagy kesztyűben is.
 • A Fast Lock 2012 rendszer szintén továbbfejlesztett mikrometrikus beállító rendszer volt. A beállítás manuálisan, minden további eszköz nélkül elvégezhető.

Karbid – éles és tartós hegy

 • A rudak hegyei nagyon fontos szerepet töltenek be: az éles és strapabíró Gabel hegyek biztos tapadást garantálnak bármilyen terepen. A túrabotoknak Widia csúcsai vannak. Gumi borítások is kaphatók a kemény terepen történő lengéscsillapításhoz.

NCS – Nordic Click System

 1. Nyomja a műanyag szélét egészen a nyílás végéig (kattanást fog hallani).
 2. A heveder most rögzítve van.
 3. Engedje el a kezét a botról a felső NCS gomb megnyomásával
 4. Most már szabad a kezed!

Fényvisszaverő - láthatóság és biztonság

 • Legyen látható és biztonságban: javítsa láthatóságát a fényszóró anyagnak köszönhetően, amely a matricára eső fény nagy részét visszaveri.

Markolat - Ergonómia és kényelem

 • Lekerekített felső forma és 6-7°-os szög a kényelmes fogás és elengedés érdekében tevékenység közben. Minden Gabel markolat nem allergiás anyagokból készül (izzadságálló).

Leírás

 • Hosszúság: 75 - 130 cm / 30" - 52"
 • Átmérő: 16 / 14 mm
 • Anyaga: alumínium F56
 • Fogantyú: Dual Cork 01/37
 • Szíj: NCS Comfort 02/36 NCS
 • Csészealj: 03/37F TR
 • Flex tip - tip: Vario Fit + Carbide 05/15 + 08/15
 • Sétálószőnyeg: Sportszőnyeg 05/33

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Funkció

Tevékenység típusa

Részek száma

2


Tulajdonságok

Szín

Szín a gyártó szerint

Sand

Technológia

Nordic Click System, Top Performance Locking

Modell év

2022


Anyag

Anyag


Méretek és súly

Hossz

Súly

Állítható méretben

Átmérő

Hosszúság összecsukva

75 cm


Ország

Gyártás országa

Olaszország


Ajánlott kiegészítők