Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Vízi sportok

Blog cikkek

Blog kép Hogyan válasszunk paddleboardot

Hogyan válasszunk paddleboardot

2024.02.13. Paddleboardozás
A paddleboarding valamikor 1940 körül született a szörfösök szórakozásaként a Hawaii-szigeteken. A szörfdeszkán álló Stand Up Paddling (röviden SUP) azonban sokkal korábban megtalálta a Húsvét-szigetek őslakosait. Körülbelül 2010 óta népszerűsége rakéta sebességgel ívelt felfelé, és túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő vízi sport. Varázsa az egyszerűségben rejlik. Olvasson tovább, és megtudja, hogyan válassza ki a megfelelő evezős deszkát.
Blog kép 6 ok, miért is ismerkedjünk meg a paddleboarddal

6 ok, miért is ismerkedjünk meg a paddleboarddal

2022.10.23. Paddleboardozás
Lehet, hogy ennek a sportnak a története csak 1940-tól íródik, de népszerűsége azóta folyamatosan növekszik. Minden korban megfelelő. Ismerd meg a paddleboardig előnyeit és mutatunk pár módszert, hogyan javítsuk kondíciónkat egy tenger, vagy tó melletti vakáció alatt. 
Blog kép Paddleboard evező: Hogyan válasszunk?

Paddleboard evező: Hogyan válasszunk?

2022.04.06. Paddleboardozás
A paddleboard evező az alapfelszerelések közé tartozik. Kiválasztását számos alapvető paraméter alapján kell megtenni, miközben az árat is figyelembe vehetjük. Ma már azonban nem az a helyzet, hogy a legjobb evező egyben a legdrágább is kell, hogy legyen. Ebben a cikkben tippeket olvashatsz arról, hogyan válassz olyan paddleboard evezőt, amely a legjobb evezést biztosítja a vízen.