Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Sportfelszerelés

Blog cikkek

Blog kép Sícipők: Hogyan kell eligazodni tulajdonságaik alkímiájában?

Sícipők: Hogyan kell eligazodni tulajdonságaik alkímiájában?

2023.12.22. Síelés
Valószínűleg senki sem akar olyan sícipőt választani, amely nem illeszkedik jól a lábhoz, és így az egész síelést kényelmetlenné teszi. Manapság a különböző modellek, kialakítások, tulajdonságok és funkciók óriási kínálatában a megfelelő sícipő kiválasztása alapos átgondolás kérdése. Hogy ne legyen teljes alkímia számodra, tanácsot adunk, hogyan válassz sícipőt elsősorban a flex index figyelembevételével. Vágjunk is bele!
Blog kép Unatkozol a lejtőkön? Próbáld ki a sítúrázást

Unatkozol a lejtőkön? Próbáld ki a sítúrázást

2023.12.22. Síelés
Eleged van a felvonóhoz való sorban állásból és a zsúfolt lejtők okozta bosszúságból? Kalandra vágysz a friss téli levegőn? Próbáld ki a sítúrázást. Cikkünkben mindent elmondunk, amit tudnod kell az induláshoz.
Blog kép Hogyan válasszunk sícipőt

Hogyan válasszunk sícipőt

2022.10.06. Síelés
Ezek nem igazi cipők, tehát csak nagy erőfeszítés árán járhatunk bennük. Pont úgy, mint a kötés nélküli síléccel, sícipők nélkül sem síelhetünk. A kötéssel együtt rögzítik a lábat a sílécenm emellett védik a hideg, a nedvesség és a sérülések ellen. A nem megfelelő sícipőkben a láb szó szerint szenved, ezért mindenképpen legyünk nagyon figyelmesek a kiválasztás során.