https://eywa.muziker.com/uploads/cms_files/4880/488071/aafff629.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=2997

A Muziker az a hely, mely összeköti az embereket a kedvenc szabadidős tevékenységükkel. Mindegy, hogy zenész, kerékpáros, horgász, golfozó, vagy az összes tevékenység szerelmese vagy egyszerre, minden hónapban lehetőséget adunk számodra a hobbid új szintre emelésére.

Az ultramodern Inmotion E3 hoverboard fehér színben a POC biztonsági sisakkal és sportszemüveggel együtt 350.000 Ft értékben egy erős összeállítás, melyet a júliusi kihívásunk keretein belül nyerhetsz meg.

A sorsolásba nagyon egyszerűen bekapcsolódhatsz. Elég, ha július végéig vásárolsz valamit nálunk, és a kosárban érvényesíted a
HOVE kódot.

GYERE JÁTSZANI!

A júniusi, nyári összeállítás győztese, melyben egy teljes paddleboard található evezővel és egy Fender szoprán ukulelével: Andrej Bohnec Ljubljanából. Őszintén gratulálunk, és azonnal küldjük a nyereményt.

Az egyedi kód megadásával és a rendelés elküldésével bekerül a versenybe. Ezért ha úgy dönt, részt vesz a versenyben, az üzemeltető MUZIKER a.s., székhelye: Einsteinova 18 851 01 Bratislava, cégjegyzékszám: 35840773 (továbbiakban az üzemeltető) a megrendelésszámot és a személyes adatokat (e-mail cím és telefonszám) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló, (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja szerint kezeli. A személyes adatokat az üzemeltető a versenyre való regisztráció, a verseny kiértékelése és a nyertessel való kapcsolatfelvétel céljából dolgozza fel. Az érintettnek joga van bármikor elutasítani adatai ilyen célú feldolgozását. Minden adakezeléssel kapcsolatos tudnivaló, beleértve az érintett jogait, megtalálható a honlapunkon az "Adatkezelési nyilatkozatra" kattintva.

* ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás