Reklamációs feltételek

A vásárlói elégedettség érdekében kínálatunkba csak zenészek által tesztelt és válogatott termékek, illetve márkák kerülnek be. Minden egyes központi raktárt elhagyó hangszer szakszerű minőség-ellenőrzésen és alapfokú beállításon esik át. Ha ezen óvintézkedések ellenére is reklamációra kerül sor, akkor kérjük kövesse ezt az útmutatót:

Segíthet egy jó tanács

Reklamációs és szerviz-központunkban gyakori eset, hogy munkatársaink, nem termék-meghibásodással, hanem helytelen használattal állnak szemben, vagy a felhasználó nem rendelkezik megfelelő ismerettel a termék működését illetően. Ilyenkor jó jöhet egy jó tanács tapasztalt kollégáinktól.

  • Ha nem szól,
  • zörög, recseg,
  • súg, búg,

vagy bizonytalan, akkor vegye fel a szerviz-központunkkal a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben:

Reklamációs és szerviz központunk telefonos elérhetősége:

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00-19:00)

Reklamációs és szerviz központunk e-mailes elérhetősége:

elado@muziker.hu

Szállítási sérülés

Kérjük, az áru átvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét még a futár jelenlétében, ha sérült a termék, ne vegye át, illetve készíttessen kárjegyzőkönyvet, majd jelezze ezt nekünk! Amennyiben a sérülésre a futár távozása után lesz figyelmes, akkor fényképezze le a sérült terméket és dobozt, jegyezze fel a számla sorszámát (elektronikusan kapja meg), illetve a termék nevét és 24 órán belül jelentse a sérülést a következő e-mail címen:

elado@muziker.hu

Szállítási sérülés esetén reklamációs igényünket mi nyújtjuk be a futárszolgálattal szemben, Önnek annyi a feladata, hogy együttműködésével (kárjegyzőkönyv készíttetés, fénykép dokumentálás, gyors e-mailes jelzés) segítse a folyamat gyors és gördülékeny lebonyolítását. A termék elszállításáról, illetve cseréjéről mi gondoskodunk!

Csereigény hibás termék esetén

Amennyiben a megvásárolt termék nem rendeltetésszerűen működik, akkor azt az átadástól számított három munkanapon belül jeleznie kell, így érvényesítheti csereigényét. A meghibásodást rögzíteni kell, videó-, kép- vagy hangfelvétel formájában, attól függően melyik módon érzékeltethető legjobban a hiba jellege, majd ezt továbbítania kell a számla sorszámával (elektronikusan kapja meg), illetve a termék nevével együtt a következő e-mail címre:

elado@muziker.hu

A bejelentést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és gondoskodik a termékelszállításáról, majd miután visszaérkezett hozzánk a központi raktárba,a lehető leggyorsabb cseréjéről.

Értékcsökkentett, B-stock-os termékek reklamációja

Kicsomagolt, újszerű, használt, sérült, gyűjtőszóval B-stock -os termékek esetében az árcsökkentés okát nem tudjuk elfogadni reklamációs indoknak , illetve nem áll módunkban új termékre cserélni azt, vagy pótolni az esetleges hiányzó kiegészítőt, alkatrészt.

Például egy zörgő érintőjű hangszernél nem lehet reklamációs indok a zörgő érintő, illetve nem tudjuk új, teljes értékű termékre cserélni.

Természetesen elállási jogával ilyen esetben is élhet.

Reklamációs útmutató

A reklamációját a termék szervizközpontunkba való beérkezése után fogjuk elindítani. Miután szakembereink megvizsgálják a visszaküldött terméket, eldöntik, hogy javítsák, vagy kicserélik-e (függően a meghibásodástól). A következő lépéseket kérjük megtenni:

1. Nyomtassa ki, illetve töltse ki a "Garanciális/ reklamációs adatlap"-ot és küldje el a szerviz@muziker.hu címre.

Szerkeszthető Open Document formátumú dokumentum Nyomtatható PDF formátumú dokumentum

2. A Muziker reklamációs központja visszaigazolja kérelmét és e-mailben jelzi az ügyintézés számát.
3. Csomagolja vissza a terméket a lehető legjobban.
4. A csomagba rakja bele a számla kinyomtatott másolatát, valamint a kinyomtatott reklamációs adatlapot. Amennyiben ezt nem teszi meg, így a folyamat lelassulhat, ugyanis a beérkezett termék beazonosítása megnehezedik.
5. A csomagot egy futár segítségével küldje vissza az alábbi címre:

Muziker
Reklamačné stredisko
Logistický areál P3
Hala 2, súpisné číslo 1102
900 55 Lozorno
Slovenská republika

E-Mail cím
elado@muziker.hu
E-Mail cím

0614 453 563 (ügyintézés nyelve: magyar, angol)

hétfő - péntek 09:00 -17:00

Nyitvatartási idő
Hétfő 9.00-12,.00 13.00-17.00
Kedd 9.00-12,.00 13.00-17.00
Szerda 9.00-12,.00 13.00-17.00
Csütörtök 9.00-12,.00 13.00-17.00
Péntek 9.00-12,.00 13.00-17.00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Szállítási költség

A termék szállítási költsége a reklamációs központba a vásárlót terheli (szállítási sérülés és három munkanapon belül bejelentett hibás termék csereigénye esetén az elszállítást mi intézzük és fizetjük ), míg a termék visszajuttatását, jogos reklamáció esetén, a vásárlóhoz vállalatunk állja .

Szállítási mód

A kifogásolt minőségű terméket gondosan csomagolja be, hogy megóvja azt a szállítási sérüléstől. Csatolja a kinyomtatott számlát (elektronikusan kapta meg), valamint a kitöltött " Garanciális / reklamációs adatlap "-ot. A csomagot valamelyik futárszolgálattal küldje (gyorsabb és biztonságosabb). A szervizközpontnak utánvételes csomagokat nem áll módjában átvenni!

Magánszemélyként a futárszolgálatok kevésbé kedvező árajánlatot adnak az elszállításra, ezért figyelmébe ajánljuk a Fürgefutár szolgáltatását, akik szerződéses viszonyban állnak az összes jelentősebb futárszolgálattal, így a lehető legkedvezőbb szállítási díjat tudják Önnek biztosítani. A www.furgefutar.hu oldalon keresztül le tudja ellenőrizni a szállítás költségét, illetve meg is tudja rendelni az elszállítást. Egy átlagos súlyú és méretű csomag elszállításának ára bruttó 3000 - 6000 Ftközött mozog.

© 2004-2019 Muziker | Reklamációs feltételek
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás