Vásárlástól való elállás

Az internetes bolton keresztül vásárolt termékek esetében Ön 14 naptári napig elállhat a vásárlástól.

A vásárlástól való elállás folyamata:

Ha a megvásárolt áru nem felel meg elvárásainak, akkor indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és visszaküldheti nekünk a terméket, mi pedig visszafizetjük az árát.
Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Elállási szándékát jeleznie kell írásban (tüntesse fel a rendelési azonosítót, vagy számla sorszámát, illetve a termék nevét / kódját melyet vissza kíván küldeni) a következő címen:

Elállási szándékát a következő formanyomtatvány kitöltésével és elektornikus, vagy postai uton történő elküldésével is jelezheti:

Fontos megjegyzés: Amennyiben nem küldi el a kitöltött a formanyomtatványt, vagy nem mellékeli azt a csomagban, azzal lassíthatja a csomag azonosítását, s ezzel a visszafizetés/csere menetét.

A termék visszajuttatásának költsége minden esetben a vásárlót terheli. Központi raktárunk utánvételes csomagokat, illetve postai küldeményeket nem tud átvenni, ezért kérjük a csomagot futárszolgálattal küldje a következő címre:

Muziker
Reklamačné stredisko
Logistický areál P3
Hala 2, súpisné číslo 1102
900 55 Lozorno
Slovenská republika

A termékkel együtt szükséges elküldenie a vásárlást igazolószámla nyomtatott változatát is (ezt elektronikusan kapta meg), melynek hátoldalára írja rá, hogy a termékcseréjét, vagy az összeg visszautalását kéri (ebben az esetben tüntesse fel a bankszámlaszámot is).

Fontos tudnivalók:

A gazdasági részleg 14 napon belül visszautalja Önnek a vételárat, viszont piszkos, összeragasztgatott, sérült, hiányos tartalmú, vagy nem rendeltetésszerűen használt termékek esetében az értékcsökkenéssel arányos összeget vonhatunk le! Ezért törekedjen a csomagot biztonságosan becsomagolva, eredeti csomagolásában (ne írjon, ragasszon az eredeti dobozra), minden tartozékával és dokumentációjával, sértetlen állapotban visszajuttatni.

Nem gyakorolhatja elállási jogát, ha:

  • a termék a személyéhez kötött, illetve amelyet az Ön utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottunk elő.
  • olyan rendelések, ahol a termék a vevő igényei szerint volt módosítva, valamint méterárú ( méterre vágott kábelek,láncok, stb.)
  • a termék higiéniai okoknál fogva nem megfelelő, pl.: használatba vett fúvós hangszer, fúvóka, szájharmonika, fülhallgató, valamint olyan ruházati termékek (cipők és ruházat), amelyek csomagolását megbontották, használatba vették. Idetartoznak: a fehérneműk, törölközők, zoknik, kesztyűk, cipők, stb. (Ezeket csakis kizárólag abban az esetben lehet visszaküldeni, amennyiben azok ki-/felpróbálása otthoni, tiszta környezetben történt, s nem került használatba az adott termék.
  • a termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, különösen a következő termékek esetében: CD-k, DVD-k, szoftverek, szoftvert is tartalmazó eszközök, folyóiratok, amennyiben azok csomagolását megbontották, illetve húrok, pengetők, dobverők, cintányérok, karbantartó eszközök, amelyek használatbavétele megtörtént.
  • nem minősül fogyasztónak (Fogyasztó: a gazdasági, vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő természetes személy - Ptk. 685.§ d) pont).
  • olyan rendelések, melyeknél higiéniai okok miatt nem megvalósítható a visszavásárlás (például: cipők, alsónemű, törülközők, zoknik, kesztyűk, stb.).
  • olyan cipők és kiegészítők rendelése (például: cipők, nadrágok, trikók, alsóneműk, outdoor ruházat, kabátok, szoknyák, ruhák, sapkák, kalapok, esernyők, övek, szemüvegek, stb.), melyeknél higiéniai, egészségügyi, vagy szolgáltatásuk okánál fogva csak akkor tud elállni a vásárlástól, ha a termék csak otthoni, tiszta környezetben volt kipróbálva és nem mutat semmilyen nyomát sem sérülésnek, vagy értékvesztésnek.
  • a termék Muziker Gift Card.

Bővebben elállási jogáról itt olvashat.

Vásárlástól való elállás ajándék utalvánnyal való vásárlás esetén

A Muziker Gift Card ajándék utalvánnyal vásárolt termékeknél az elállás ugyanúgy működik, mind bármilyen más esetben. Különbség, hogy az elállás esetén a visszatérítendő összeg levásárolható utalvány formájában lesz visszatérítve. Amennyiben a termék egy részét készpénzben fizette, az a rész természetesen készpénzben lesz visszatérítve.

© 2004-2019 Muziker | Vásárlástól való elállás
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás