Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Urban Iki Rear Childseat Koge Brown/Kurumi Brown Gyerekülés és pótkocsi kerékpárokhoz

5
Merítsen új kalandokat az Urban Iki hátsó kerékpárüléssel. A kicsi kényelmesen ül és élvezi az utazást, együtt fedezitek fel a világot. Szél a hajadban, minden kilométer egy új kaland. Az Urban Iki hátsó ülések csillogó stílusával és hihetetlen...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Ma elküldjük ,
2024-07-19
Most csak 36 005 Ft a következő kóddal EXTRA5 
Gyerekülés és pótkocsi kerékpárokhoz Urban Iki Rear Childseat Koge Brown/Kurumi Brown Gyerekülés és pótkocsi kerékpárokhoz

Urban Iki Rear Childseat Koge Brown/Kurumi Brown Gyerekülés és pótkocsi kerékpárokhoz

37 900 Ft

Termékkód: 214669 | ID: 1044459

Urban Iki Rear Childseat Koge Brown/Kurumi Brown Gyerekülés és pótkocsi kerékpárokhoz

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Merítsen új kalandokat az Urban Iki hátsó kerékpárüléssel. A kicsi kényelmesen ül és élvezi az utazást, együtt fedezitek fel a világot. Szél a hajadban, minden kilométer egy új kaland. Az Urban Iki hátsó ülések csillogó stílusával és hihetetlen felhasználóbarátságával mindig izgalmat hoznak!

Miért válassza az Urban Iki hátsó üléseket?

  • A színt Japán ihlette. A praktikus dizájnt japán ihletésű díszítések és részletek teszik teljessé, beleértve az üléstámla egyedi mintáját. Az elegáns és funkcionális forma a holland dizájn legjavát képviseli. A vállak puha párnázatával és a vízlepergető ülőpárnával az ülés kiváló kényelmet biztosít minden időjárási körülmény között. Ezek a díszítések különleges megjelenést kölcsönöznek az üléseknek, és utalnak az Urban Iki japán gyökereire.

Könnyű telepítés

  • Ha már vásárolt autósülést gyermekének, szeretne mielőbb útra kelni. Ez az oka annak, hogy az ülések úgy vannak kialakítva, hogy Ön mindössze 5 perc alatt indulásra készen álljon. A mellékelt szerelési anyagokkal a telepítés gyerekjáték. Ha könnyű utazásra vágyik, az intelligens Click & Go rendszerrel másodpercek alatt leválaszthatja az ülést (természetesen a biztonsági zár kinyitása után). Az 5 pontos biztonsági öv egy kézzel könnyedén kicsatolható, a másik keze pedig szabadon hagyható a kerékpár egyensúlyozására. A még nagyobb felhasználóbarátság érdekében minden alkatrész szerszám nélkül állítható.

A biztonság a legmagasabb prioritás

  • A lehető legbiztonságosabbá szeretné tenni a kerékpározást gyermekével. Ezért mindig a biztonság a legfontosabb. Minden Urban Iki hátsó ülés megfelel a magas biztonsági követelményeknek. Nemcsak a japán magas színvonalnak, hanem az EN14344 európai szabványnak is megfelelnek. Az üléseket a független német biztonsági intézet, a TÜV is tesztelte és jóváhagyta.

Műszaki adatok

  • Az ülések 9 hónapos és 6 éves kor közötti gyermekek számára készültek (max. 22 kg). Felszerelés előtt tudjon meg mindent kerékpárja műszaki adatairól. A vásárláshoz minden rögzítőelemet mellékelünk. A tartozékként elérhető kiegészítő vázrögzítő blokk segítségével a kerékpárülés könnyen váltható a kerékpárok között. Ez azt jelenti, hogy ez az intelligens kialakítás pénzt takarít meg a következő készletnél!

Tulajdonságok és jellegzetességek

Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

Koge Brown/Kurumi Brown


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

5 / 5

Az értékelések száma alapján: 5

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

M

Maroš P.

sk Zászló

Szlovákia

2023.10.02.

Pohodlná, robustná, zatiaˇľ funguje tak ako má

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.