Deeper Smartphone Mount

Halradar / Szonár | Termékkód: JI0213 | ID: 351268

Deeper Smartphone Mount

A Deeper Okostelefon tartó egy biztos, könnyen használható szilikon állvány, amit használhatunk bármilyen típusú bottal. A horgász figyelemmel követheti a Deeper szonárból érkező adatokat, miközben mindkét keze szabadon marad. Fő jellemzője, hogy kezünkre nincs szükségünk a használatához. Tökéletes választás a parti és gázló horgászathoz.

Lehetővé teszi, hogy rögzítsük telefonunkat a bot markolatához:

A Deeper Okostelefon tartó egy szívós eszköz, ami kifejezetten arra lett tervezve, hogy segítségével a horgászbot markolatához rögzítsük telefonunkat. Ez lehetővé teszi, hogy elemezzük a szonár adatait, miközben egyik kezünkkel a botot tartjuk, a másikkal pedig az orsót tudjuk kezelni, hogy a szonárt mozgassuk. Maximális tartóerőre lett tervezve, viszont a rögzítő karikák mégsem takarják ki a telefon képernyőjét.

Hogyan használjuk:

  1. Tedd rá az Okostelefon tartót a horgászbot markolatára úgy, hogy a Deeper logó legyen felül!

  2. Használd a rögzítő karikákat, hogy a markolathoz erősítsd a Tartót! Akaszd be az egyik karikát a narancssárga műanyag kampóba, húzd át a markolat alatt, és akaszd be a szemközt lévő narancssárga műanyag kampóba! Egy vagy több rögzítő karikát is használhatsz ahhoz, hogy a markolathoz rögzítsd az Okostelefon tartót. Győződj meg róla, hogy erősen rögzítetted.
  3. Amikor az Okostelefon tartó készen áll, rögzítheted a telefont. Finoman erősítsd rá mind a négy rögzítőt, egyszerre egyet, a telefonod négy sarkára. Kérlek, győződj meg róla, hogy telefonod teljesen biztosítva van-e.
  4. Mielőtt használod a horgászbotot, rázd meg többször is, hogy meggyőződhess, az Okostelefon tartó is megfelelően van-e rögzítve.

Figyelem! A gyártó nem vállal felelősséget az Okostelefon tartó használata közben keletkezett károkért. Kérlek, ne szereld szét vagy módosítsd a terméket! A gyártó nem vállal felelősséget a termék szétszereléséből vagy módosításából adódó károkért.

Modell:

FLACC04

Méret:

120 mm

Súly:

14 g

Kompatibilis:

telefonokkal 3,5-től 5 colos kijelzőig

Anyag:

84% szilikon, 16% műanyag

  • Okostelefon tartó
  • 4 db rögzítő karika

Tulajdonságok és jellegzetességek

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Deeper Smartphone Mount , használja?

© 2004-2020 Muziker | Deeper Smartphone Mount
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás