Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Elite Nano Fly Grey 500 ml Palack

5
A Fly palack, a WorldTour legjobb csapatok által legszélesebb körben használt vizes palackja közvetlen fejlesztése lehetővé teszi a meleg és hideg italok hőszigetelését akár 4 órán keresztül. A mindössze 145 g súlyú palack védőkupakkal...
Készleten 3 db
Ma elküldjük ,
2024-07-19
Most csak 10 925 Ft a következő kóddal EXTRA5 
11 500 Ft
12 500 Ft
- 8 %
Palack Elite Nano Fly Grey 500 ml Palack

Elite Nano Fly Grey 500 ml Palack

11 500 Ft
12 500 Ft
- 8 %

Termékkód: 210303 | ID: 1011783

Elite Nano Fly Grey 500 ml Palack

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Fly palack, a WorldTour legjobb csapatok által legszélesebb körben használt vizes palackja közvetlen fejlesztése lehetővé teszi a meleg és hideg italok hőszigetelését akár 4 órán keresztül.

  • A mindössze 145 g súlyú palack védőkupakkal rendelkezik, így bárhová magával viheti kerékpáros kalandjaira.

Hőkapacitás

  • A Nanofly 0-100 4 órán keresztül képes melegen vagy hidegen tartani folyadékait a Nanogel® szigetelő bevonatnak köszönhetően, amely a világ legkönnyebb szigetelőanyaga, mert 5% szilárd anyagból és 95% levegőből áll.
  • Nanopórusos mátrixa drasztikusan csökkenti a hőmérséklet-átadást és magas szintű szigetelést biztosít: akár 4 óra hideg folyadékok esetén – kétszerese annak, mint a hagyományos, kereskedelemben kapható termopalackok képesek.

Rekord kis súly

  • A Nanofly 0-100 a legkönnyebb kereskedelemben kapható termopalack a piacon kivételes könnyűségének köszönhetően - mindössze 145 g.
  • Ez a siker egy 3 éves kutatás után jött létre, amelyet sok egyetemmel együttműködve végeztek egy könnyű és tartós anyag létrehozása érdekében – a cél az volt, hogy vékonyabbá tegyék a palackot, de változatlan teljesítménnyel.
  • Minden legyártott -Fly palacknál a műanyagot akár 30%-kal is sikerült csökkentenünk más palackokhoz képest, így csökkenthetjük a palack súlyát és egyben a környezetre gyakorolt hatásunkat is.

Puha palacktest, nagy folyadékáramlás

  • A szükséges anyagmennyiség csökkentésével – ami lehetővé tette számunkra, hogy csökkentsük ezeknek a palackoknak a környezetre gyakorolt hatását – csökkentettük a teljes súlyukat és testvastagságukat is, amely puha és könnyen összenyomható, így könnyebbé és mindig könnyebbé téve a folyadék áramlását. állandó.
  • A puha, szagtalan és íztelen push-pull fúvóka gazdag és könnyű folyadékáramlást biztosít, ami a verseny szempontjából kulcsfontosságú, mert nagyon könnyen nyitható és zárható a verseny közepén.

Védősapkával

  • Ennek a palacknak a változata praktikus védőkupakkal van felszerelve, amely a fedél maximális védelmét biztosítja a portól, sártól és külső tényezőktől, különösen hegyi kerékpárokon és terepen.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

Grey

Szín


Anyag

Anyag


Méretek és súly

Térfogat

Átmérő

Súly (g)

145


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

5 / 5

Az értékelések száma alapján: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

L

Ladislav J.

sk Zászló

Szlovákia

2023.10.16.

A

Andrej K.

sk Zászló

Szlovákia

2022.11.20.

D

Diana H.

sk Zászló

Szlovákia

2022.09.29.