Steinberg Cubase Pro 10.5 SET

Hangszerkesztők | Termékkód: CCUBASEPRO105-SET | ID: 353395

Steinberg Cubase Pro 10.5 SET

Steinberg Cubase Pro 10.5 SET

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A SZETT FŐKÉPE ILLUSTATÍV! - SZETT tartozékokkal kedvezményes áron. Előbb vagy utóbb továbbra is szüksége lesz kiegészítőkre és kellékekre. Ha ezt most választja, sok pénzt takaríthat meg, és időt is takaríthat meg. Később nem kell újra foglalkoznia vele. Ezenkívül biztos lehet abban, hogy a SETU-ban említett kiegészítők alkalmasak-e az adott műszerre.

Termékek a szettben

1 x

Steinberg Cubase Pro 10.5

Steinberg Cubase Pro 10.5

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Steinberg DAW szoftver - Cubase Pro 10.5. A Cubase a világ egyik legerősebb zenei alkotó szoftvercsomagja. Rugalmas hangszerek széles választékával lehetővé teszi a műfaj gyors és intuitív zenei előállítását. Virtuális eszközök, effektusok és hangok széles választékával érkezik. A Cubase professzionális és amatőr használatra alkalmas, és megfelel a zenei előállítás legigényesebb követelményeinek.

A Cubase 10.5 tartalmazza a korábbi kiadások összes hasznos és jelentős tulajdonságát, valamint számos fejlesztést, inspiráló eszközt és munkafolyamat-fejlesztést. Gazdag kreatív funkciókat kínál, felgyorsítja a munkát és kielégíti a zene felvételének és összeállításának minden igényét.

Az összes Cubase verzió ugyanolyan hangminőséget és könnyű használatot kínál, így a szoftver az egyik legnépszerűbb felvételi és zenei előállítási megoldás a világon. A Cubase több verziója érhető el, a projekt összetettségétől, a szolgáltatás igényeitől és a költségvetéstől függően. Az alacsonyabb verziók mindig frissíthetők.

1 x

Steinberg UR22C

Steinberg UR22C

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Steinberg hordozható USB 3.0 audio interfésze. Az UR22C kiváló hangminőséget, kompakt kialakítást és tartós szerkezetet biztosít. Kompatibilis a PC, Mac és iOS rendszerekkel.

Az átalakító hordozható kialakításának köszönhetően bárhol létrehozhat és előállíthat dalokat. Ez magában foglalja a mikrofonok és eszközök bemeneteit (beleértve a fantomtápfeszültséget), a MIDI bemenetet / kimenetet, a nem késleltetéses figyelést DSP effektusokkal, valamint a PC-khez és mobil eszközökhöz való megbízható csatlakoztatást. A sokoldalú eszköz a legmodernebb mikrofon előerősítőkkel, 32 bites / 192 kHz felvételi minőséggel és kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkezik a pontos és tiszta hangzás érdekében. Robusztus, könnyű kialakításának köszönhetően ideális az utazáshoz. A DAW Cubase AI szoftvert tartalmazza.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Steinberg Cubase Pro 10.5 SET , használja?

© 2004-2020 Muziker | Steinberg Cubase Pro 10.5 SET
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás