Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

TaylorMade Spider GT Rollback Single Bend Putter Jobbkezes 35" Golfütő - putter

STABILITÁS MINDEN SZÖGBŐL A Spider GT ötvözi a hagyományos formázást a modern dizájnnal. A klasszikus félhold kalapácsot erős wolframív erősíti a nagyobb kerületi terhelés és a nagyobb stabilitás érdekében. Tehát akárhogyan is nézzük, minden...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Elküldjük ekkor: 2024.07.22. ,
2024-07-23
86 800 Ft
Golfütő - putter TaylorMade Spider GT Rollback Single Bend Putter Jobbkezes 35" Golfütő - putter

TaylorMade Spider GT Rollback Single Bend Putter Jobbkezes 35" Golfütő - putter

86 800 Ft

Termékkód: N1544827 | ID: 1014439

TaylorMade Spider GT Rollback Single Bend Putter Jobbkezes 35" Golfütő - putter

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

STABILITÁS MINDEN SZÖGBŐL

  • A Spider GT ötvözi a hagyományos formázást a modern dizájnnal. A klasszikus félhold kalapácsot erős wolframív erősíti a nagyobb kerületi terhelés és a nagyobb stabilitás érdekében. Tehát akárhogyan is nézzük, minden szögből látni fogja a stabilitást.

MŰKÖDŐ ESZTÉTIKA

  • A Spider GT Rollback jellegzetessége az íves felső kialakítás, amely megkönnyíti az igazodást, és segít a golfozóknak elképzelni az ütés menetét. Eloxált alumíniumból készült a prémium megjelenés és a nagyobb tartósság érdekében, és két különböző kivitelben kapható. Az egycsíkos ezüst/fekete kontrasztos színigazítást biztosít, míg az ezüst modell három vonalat használ a cél és az útvonal megadásához.

KÖRÜLET SÚLY A MEGBOCSÁTÁSÉRT ÉS A STABILITÁSÉRT

  • Ez az első Spider 80 g volfrámmal. Ezeket a hozzáadott súlyokat, amelyek a putter kerülete mentén helyezkednek el, úgy tervezték, hogy nagyobb megbocsátást és stabilitást biztosítsanak, lehetővé téve, hogy a Spider GT Rollback rendkívül stabil maradjon a középen kívüli ütéseknél. A dizájn a Pure Roll²-vel kombinálva egyenletes görgetést biztosít időről időre.

ÖSSZEFOGLALÓ TEKERTÉS ÉS FELSŐSPÖRÍTÉS

  • A Pure Roll² a Tour-tanúsítvánnyal rendelkező arcpárnák legújabb fejlesztése a TaylorMade-től. Szilárd TPU uretán anyagból készült, és 45°-os szögben megdöntött ezüst alumínium rudakat tartalmaz.

EGYENSÚLYÚ ARCTERVEZÉS

  • Az egyhajlítású medál és a modern dizájn egy arccal kiegyensúlyozott puttert hoz létre, amely jobban illeszkedik egy egyenes hátú játékoshoz és egy egyenes putthoz.

ROLLBACK TOP DESIGN

  • A visszahúzható felső kialakítás megkönnyíti a golflabda középre állítását, és egy igazítási eszközt kínál, amely segít a golfozóknak a lyukhoz vezető útvonal megjelenítésében. Összességében a GT Rollback-et úgy tervezték, hogy magabiztosságot építsen, és két különböző felületet használ a további összehangoláshoz.

ELTÁROS TERVEZÉS

  • Az eloxált alumínium felső (232 g) úgy lett kialakítva, hogy a súlypont középpontja legyen az optimális megbocsátás érdekében. A háromtalpú kialakítás lehetővé teszi, hogy a golfozók egyenesen a földön ülhessék a puttert anélkül, hogy megváltoztatnák az arc szögét.

TUNGSTEN GÖRGŐRÚD A STABILITÁSÉRT

  • Első alkalommal alkalmaztunk egy nehéz volfrám stabilizátor rudat (80 g), amely stratégiailag körbeveszi a putter hátát és oldalát a nagyobb megbocsátás és stabilitás érdekében.

PURE ROLL² BETÉT A JOBB FELSŐ FORGÁSHOZ

  • Új, erősebb öntött bélés, fekete TPU uretánból, ezüst alumínium gerendákkal, 45°-os szögben, úgy tervezték, hogy jobb felpörgést hozzon létre az arcon.

FLUTED FEEL ™ TENGELY

  • Az újonnan tervezett stabilizáló putter tengely a csúcstól 5 hüvelyknyire található lágyabb résszel, szándékosan úgy lett kialakítva, hogy javítsa a tapintást, növelje a stabilitást és javítsa a diszperziót.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Szín a gyártó szerint

Silver


Méretek és súly

Hossz

35"


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők