Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Callaway Apex 24 CB Jobbkezes Stiff 5-PW Golfütő - vas ütők

Az Apex CB '24 vasalókat a legigényesebb Tour profik és elit játékosok számára tervezték. Ezt a vasalót teljesen új kovácsolt szerkezettel tervezték a tiszta tapintás, a pontos lövéskészítés és a megmunkálhatóság érdekében. Tiszta kovácsolt...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-20
430 600 Ft
Golfütő - vas ütők Callaway Apex 24 CB Jobbkezes Stiff 5-PW Golfütő - vas ütők

Callaway Apex 24 CB Jobbkezes Stiff 5-PW Golfütő - vas ütők

430 600 Ft

Termékkód: 4J20J | ID: 1111632

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Callaway Apex 24 CB Jobbkezes Stiff 5-PW Golfütő - vas ütők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az Apex CB '24 vasalókat a legigényesebb Tour profik és elit játékosok számára tervezték. Ezt a vasalót teljesen új kovácsolt szerkezettel tervezték a tiszta tapintás, a pontos lövéskészítés és a megmunkálhatóság érdekében.

Tiszta kovácsolt teljesítmény

  • Az Apex CB '24 vasakat 5 lépésben kovácsolják 1025-ös szénacélból, ami azt a vajpuha érzetet kelti, amire az igényes játékosok vágynak. A test és az arc egyetlen darabként van kovácsolva, míg a MIM súlyok stratégiailag a hegyben vannak elhelyezve, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott kialakítást hozzon létre a jobb megmunkálhatóság és irányíthatóság érdekében.

Progresszív CG kialakítás a jobb irányítás érdekében

  • A progresszív súlypont az egész szerelvényen javítja a pályaszabályozást. A hosszú vasaknak alacsonyabb a súlypontja, ami elősegíti a magas lövéseket, amelyek gyengéden landolnak a zölden, míg a rövid vasak magasabb súlypontot használnak az alacsonyabb röppályához, így nagyobb pörgést tesznek lehetővé a nagyobb irányítás érdekében.

Dinamikus talpkialakítás a gyeppel való jobb interakció érdekében

  • Az Apex CB '24 dinamikus talpkialakítással rendelkezik, előkarcolt elülső éllel a hatékonyabb gyepvágás érdekében, valamint dombornyomású hátsó éllel a tiszta kilépés érdekében. Az eredmény egy vas talp, amely fenntartja a sebességet a gyepen, és elősegíti az egyenletes érintkezést minden lövésnél.

A kombinációk végtelen lehetőségei

  • Az Apex CB '24 vasaló a klasszikus túraformát modern dizájnelemekkel ötvözi, hogy lenyűgöző, új megjelenést hozzon létre. Az Apex CB '24 karcsúbb felső vonallal és hosszabb pengehosszal is rendelkezik, mint elődje, amelyek tökéletesen illeszkednek a többi Pro sorozatú modellhez, hogy megfeleljenek a lejátszó speciális igényeinek. Az összes Pro sorozatú vasaló ugyanazzal a MIM hátsúllyal rendelkezik, hogy jobban ellenőrizhető legyen a lengéssúly beállítása.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Flex

Shaft


Csomagolás

Készlet összetétele


Méretek és súly

Golfklubok száma

6


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők